Anthrax - Tuska 2019.

Joey Belladonna pohtii, pitäisikö Anthraxin päästä osaksi Rock And Roll Hall Of Famea

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 12.10.2021
Anthrax – Tuska 2019.

Rock And Roll Hall Of Fame on saanut osakseen vuosien aikana paljon kritiikkiä. Moni metallimusiikin ja rockin fani on pettynyt instituution päätöksiin siitä, kuka kuuluu osaksi rock-musiikin museota. Moni tunnettu ja merkittävä bändi on vieläkin Hall Of Famen ulkopuolella, ja moni sisään päässyt bändi on kerännyt negatiivista palautetta yleisöltä.

Nyt thrash-veteraani Anthraxin solisti Joey Belladonna pohtii kysymystä siitä, kuuluisiko hänen yhtyeensä osaksi kyseistä museota. Belladonnalta kysyttiin asiasta tuoreessa MisplacedStraws.comin haastattelussa.

Belladonna pohtii:

”En ole koskaan keskustellut asiasta kenenkään kanssa. En usko, että kukaan on edes ollut…. Ehkä he ovat omalla ajallaan puhuneet jonkun kanssa tai keskustelleet asiasta. Minä en ole koskaan keskustellut siitä. Joskus silloin tällöin olen ehkä sanonut jollekulle: ¨Mietitkö koskaan, että jos aikasi tulee, pääsetkö sisään?”. Ja mitä Hall Of Fame nyyään edes on? Joskus en tiedä… Kun he valitsevat jotain, joskus siellä on Four Tops tai R&B-bändi; siellä on kaikenlaisia eri genrejä.”

”Sitä miettii: ’Kuka on seuraava?’. Ja on paljon bändejä, jotka me molemmat osaamme nimetä ja joiden pitäisi olla mukana, mutta eivät ole. Kuka on sen arvoinen? Vihaan edes ajatella sellaista. Tarkoitan, että hitto, Rush pääsi sinne vasta vähän aikaa sitten. En edes haluaisi asettaa itseäni siihen asemaan, että voisin edes vertailla mitään.

”Olemme tehneet hienoja juttuja. Jos pääsisimme sisään, niin siinä olisi mielestäni hieno tarina. Siellä on hienoja juttuja.”