John Smith Rock Festival julkisti tukun esiintyjiä: Cradle of Filth tähdittämään festivaalin torstaita

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 13.1.2023

Laukaassa 20.-22. heinäkuuta järjestettävän John Smith Rock Festivalin kehto täyttyy saastasta, kun sinne kerälle lautumaan asettuu legendaarinen, jo kirkkaasti täysi-ikäinen metallisikiö Cradle of Filth. Kehdon siivous- ja linkouspuuhista huolehtivat paluun putsaushommiin tekevä Before the Dawn, aineita muina kemisteinä sekoitteleva VOLA, kotkalainen teräsharja, Marianas Rest sekä työrukkaset 25 vuoden jälkeen käsiinsä lyövä Kyyria.

“Loppuu se läpsyttely! Raajat ovat tehty rikottaviksi, joten päätimme ottaa tukiaskeleen harmaatakin tummemman pimeyden puolelle, ja kukapa olisi tuolle matkalle oikeampi opas kuin legendaarinen Cradle of Filth. Sen lisäksi, enemmän kuin riemuin ja rinnoin, tarjoamme hieman elämää sekä kuolemaa suurempaa kunniaa ja ylpeyttä tuntien ajan ja paikan myös valikoidusti kesän aikana inkarnoituvalle nuoruuden rakkaudelle… Hyvät ihmiset, yksi ja ainoa – Kyyria!”

Kuten edeltävistä esimerkeistä on aistittavissa, on linjanamme yhä linjattomuus eli verenpunainen lanka pysyköön edelleenkin kerällä odottamassa ompelijaa…”

Liput ja lisätiedot: www.johnsmith.fi