John Smith Rock Frozen jatkaa hyytymistään… sisäfestivaalin loput esiintyjät julki

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 22.10.2021

Jyväsjärven pinta jähmettyy, valmistautuminen joulukuun alun jääkauteen on alkanut. Hyytävän syksyn lähestyessä on John Smith Rock Frozen julkaissut kolmannen ja samalla viimeisen esiintyjänippunsa. 3.-4.12.2021, Jyväskylän Paviljongin jäätävässä tunnelmassa esiintyvät kuuden jo aiemmin julkaistun ryhmittymän sekä äskettäin julkaistujen Mors Subitan, Equilibriumin, Battle Beastin ja DAD:n lisäksi savolaiset talvikuninkaat, Turmion Kätilöt, itäisen puhurin hiekkapuhaltama Bloodred Hourglass, sekä mustan talvipäivän mukanaan tuoma Amorphis.

Näinä yhä haastavina aikoina, jolloin keikkaperumiset eivät valitettavasti ole edelleenkään harvinaisia ja ulkomaisten bändien paikalle saaminen on usein järjestäjän ulottumattomissa, olemme enemmän kuin tyytyväisiä juhlavieraaksemme saapuvaan esiintyjäkatraaseen. Näitä haimme ja nämä saimme! Isolleenhan se taas lipsahti, mutta toivotaan, että tuo väelle maistuu…

Innokkaalla lapsenmielellä käymme siis historian ensimmäisen Rock Frozenin kimppuun ja uskomme onnistuvamme myös siirtämään kesäiset John Smith Rock Festival -kellot – tunnelmineen, kaikkineen – suoraan talviaikaan.”, festivaalitoimistolta kerrotaan.

Lisätietoa tapahtumasta ja sen tarkemmasta sisällöstä luettavissa osoitteesta: www.johnsmithrockfrozen.fi

Kaikki lippuvaihtoehdot, myös Frozen-VIP, myynnissä osoitteessa www.johnsmithrockfrozen.fi sekä www.lippupiste.fi.

John Smith Rock Frozen haluaa toivottaa vieraansa jo tässä vaiheessa kylmästi tervetulleiksi Suomen rockeimpiin pikkujouluihin!