”Jokaisella ihmisellä tällä planeetalla on sisällään hirviö – joko syvällä sisimmässään tai pinnalla” – haastattelussa Kissin’ Dynamiten Hannes Braun

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 9.7.2024

Saksalainen rock-yhtye Kissin’ Dynamite on 20-vuotisen historiansa aikana muovannut soundiaan melkoisesti, mutta päätynyt kuitenkin pysymään energisessä hard rockissa, jossa on vahva 80-luvun tunnelma. Uusi, 5. päivä heinäkuuta ilmestynyt albumi ”Back With The Bang” on hienoin esimerkki Kissin’ Dynamiten loistavasta nykykunnosta ja valmiudesta tarjota villiä draivia ja aitoa vilpittömyyttä kuuntelijoille.

Kaaoszinen sisarlehti Chaoszine keskusteli Kissin’ Dynamiten laulaja-lauluntekijä-tuottaja Hannes Braunin kanssa 80-luvun musiikin olemuksesta, Braunin käsityksestä ”stadionrockista” sekä hänen henkilökohtaisista elämän innoituksistaan tuoreen albumin kappaleisiin. Voit katsoa videohaastattelun kokonaisuudessaan tästä:

Voit tilata Chaoszinen YouTube-kanavan tästä ja Kaaoszinen oman, suomenkielisen kanavan puolestaan tästä. Tilaamalla kanavan tuet sivustomme toimintaa, eikä se maksa mitään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Voit kuunnella Kissin’ Dynamiten tuoreen ”Back With A Bang” -albumin kokonaisuudessaan tästä: