Jonihey juhlii synttäreitään uuden sinkun merkeissä

Jonihey 202028 vuotta täyttävä julkaisee ”Jos sä pois meet” -singlen syntymäpäivänään 20. marraskuuta.

– Biisin inspiraatio syntyi siitä, kun olen ollut yli 10 vuotta työelämässä ja sen koko ajan tehnyt myös intohimoisesti musiikkia työn ohella. Olen etsinyt vastauksia onneen rahasta ja materiasta, mutta sieltä niitä ei ole ikinä löytynyt. Muutamia vuosia sitten elämääni astui maailman ihanin ihminen, joka opetti mulle läsnäolon taidon ja rakkauden merkityksen, se aukaisi mulle tien onnellisuuteen ja tasapainoon. Hyvään oloon ei tarvitse mitään ihmeellistä. Vaikka arki on paikoin raskasta, niin se riittää, että on ihminen, joka hyväksyy sut sellasena ku sä oot, artisti kommentoi.

Playground Musicin tuore sainaus Jonihey tunnetaan aiemmin rap-biiseistään. Esimerkiksi ”Jää mun luo” -kappale on striimannut reilusti yli miljoonan. Nyt artisti on palannut takaisin rockin pariin. Hän on julkaissut aiemmin tänä vuonna sinkut ”Aamuun asti” ja ”Aikakone”.

Joniheyn tuottajana toimii omasta musiikkiurastaankin tunnettu Daniel Okas, joka on työskennellyt muun muassa Lukas Leonin, Mouhous-yhtyeen, Iso H:n, Dilemman, Junon, MEGA-Ertsin, Ahtin ja Hussan kanssa.

Lisäksi Aleksi Ruotsalainen, joka tunnetaan myös Founding Neverland -yhtyeen kitaristina.

Kommentoi julkaisua