JP Leppäluodolta uutta soolomateriaalia – uusi single ”Shalalaa” kuunneltavissa

 on uransa aikana vaikuttanut jo useammassakin tunnetussa kokoonpanossa. Mainittakoon näistä hyvinä esimerkkeinä mm. Charon, Harmaja ja Raskasta Joulua. Tällä hetkellä Leppäluoto on kuitenkin varsin kiireinen oman soolotuotantonsa parissa, sillä mieheltä pitäisi myöhemmin tänä vuonna ilmestyä kokonainen albumillinen tavaraa. Kyseessä tulee olemaan miehen ensimmäinen täysin oma soololevy, jolta on jälleen lohkaistu uutta maistiaista.  Artistin oma kuvaus materiaalista kuului seuraavanlaisesti:

”Ilmassa on sähköä! Mun uus sinkku julkaistaan perjantaina, eli on kuultavissa huomenna puoliltaöin esimerkiksi Spotifyssa.
Sinkkujen ja levyjen julkaisuun liittyy outoa luopumisen tuskaa. Tässähän annetaan jotain todella henkilökohtaista yleisön rakastettavaksi tai raadeltavaksi.

Voisin luetella ylisanoja tulevasta sinkustamme ja kehua sen ylivertaista soundimaailmaa, kehua taianomaisia yksilösuorituksia jne, mutta minä näenkin ’lapseni’ vaaleanpunaisten lasien läpi. Tästä johtuen huominen onkin erityisen kutkuttava. Kappale siirtyy perjantaina puoliltaöin omistukseenne ja odotamme innolla, kuinka se teihin kolahtaa! Kuulemisiin!

P.s.Levy on paria juttua vaille äänitetty ja pian uutisia myös tämän tiimoilta. Tulee kovinta kotimaista, vaikka itse sanommekin.”

Uuteen singleen voit tutustua vaikka tästä alta:

Kaaoszinen Arto tapasi Leppäluodon joulukuussa Vaasassa, jolloin mies paljasti myös hieman tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Kommentoi julkaisua