JP Leppäluodon ensimmäinen sooloalbumi julkaistaan 5.6. – ”Pirun musta” on viimeinen ennakkomaistiainen levyltä

Raskasta Joulua. JP Leppäluoto. Mikkeli

JP Leppäluodon ensimmäinen soololevy julkaistaan 5. kesäkuuta Playground Musicin kautta. Albumin ennakkomyynti on parhaillaan käynnissä. JP Leppäluoto tunnetaan muun muassa Charon-, Harmaja– ja Northern Kings -yhtyeistään sekä Raskasta Joulua -kokoonpanosta. Nyt artisti panostaa täysillä soolouraansa. ”Pirun musta” -single julkaistiin tänään 15. toukokuuta ja se on viimeinen ennakkomaistiainen ”Piilevää pimeää” -albumilta. Voit kuunnella kappaleen tästä:

– Oon aina vähän tykännyt synkkyydessä piehtaroinnista, koska musta tuntuu, että sitä kautta saan taas enemmän irti positiivisista jutuista. Ei kukaan jaksa virnuilla 24/7, eikä ole tarvekaan. Mulla on kyllä ollut kausia, kun mielen mustaa on ollut vaikeampi hallita ja valo tunnelin päästä katoaa. Siihen fiilikseen ei paljon tsemppilaulut ja ”sinä riität” -mantrat auta, vaan tuo Pirun musta on kohdattava silmästä silmään ja napattava ohjaksista kiinni. Tuo musta peikko on ok vieraana, mutta ei sitä asumaan pidä päästää, ja näistä fiiliksistä syntyi ”Pirun musta”. Biisi syntyi jammailemalla mun bändin kanssa, joulukiertueen välipäivinä entisissä kotimaisemissani, Raahessa. Sana Mustonen sanoitti fiilikseni pelottavan paljaaksi ja tässä sitä taas ollaan alasti asiansa kanssa, JP Leppäluoto kommentoi.

Intensiivisenä esiintyjänä tunnetun JP Leppäluodon soolokeikat ovat olleet suosittuja, ja esimerkiksi joulukiertueilla useat salit ovat olleet loppuunmyytyjä.

Kokoonpano levyllä:
JP Leppäluoto, laulu, kitara
Samuli Erkkilä, kitarat, taustalaulu, basso
Elias Kahila, sello
Jani Auvinen, lyömäsoittimet, rummut

Kommentoi julkaisua