Judas Priest -basisti ilmaisi halunsa kiertää vielä kerran Iron Maidenin kanssa: ”Olisi hienoa saada se toteutumaan, ennen kuin joku meistä kuolee”

Judas Priest – Rockfest 2018.

Parhaillaan uuden ”Firepower”-albuminsa tiimoilta maailmaa kiertävä metallilegenda Judas Priest tuntuu olevan elämänsä kunnossa. Yhtyeen riveistä on kuitenkin noussut harras toive siitä, että bändi pääsisi vielä kiertämään erään toisen brittiläisen metallisuuruuden kanssa, ennen kuin ikä alkaa painaa ja terveys reistailla. Judas Priestin basisti Ian Hill vieraili Audio Ink Radion haastateltavana, ja mies ilmaisi kiinnostuksensa kiertää Iron Maidenin kanssa ”ennen kuin joku meistä kuolee”:

”On aina pieni kysymysmerkki Judas Priestin ja Iron Maidenin kohdalla. Olisi hienoa saada se [kiertue] toteutumaan, ennen kuin joku meistä kuolee. Se olisi upeaa! Näihin ihmisiin tulee törmättyä vuosien aikana. Olemme soittaneet kyllä bändin tyyppien kanssa, mutta haluaisimme vielä lyöttäytyä yhteen koko bändin kanssa.”

Edellisen kerran kaksi metallijättiä nähtiin samalla kiertueella 80-luvulla, jolloin yhteisesiintymisiä järjestettiin muutamaankin otteeseen.

Kommentoi julkaisua