Kuva: Marko Syrjälä

Judas Priest -rumpali kertoo olevansa iloinen siitä, että K.K. Downing tekee jälleen musiikkia

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 4.3.2024

Jatkuvana puheenaiheena metallimaailmassa on kitaristi K.K. Downingin ja heavy metal -legenda Judas Priestin välinen suhde. Tuoreessa Metal Journalin haastattelussa Judas Priestin rumpali Scott Travisilta kysyttiin, onko hänen mielestään mahdoton ajatus, että Downing vielä palaisi bändiin.

Travis vastasi haastattelussa seuraavaa:

”No, en usko, että kukaan voi koskaan sanoa, että jokin asia olisi varmaa tai pysyvästi suljettua, mutta K.K:lla on nyt oma bändinsä, eikö niin? Joten mietin, miltä hänen bändikavereistaan tuntuisi kuulla näitä huhuja koko ajan, koska olen varma, että he ovat hyvin onnellisia, kun ovat osa hänen bändiään ja soittavat hänen kanssaan.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Minusta on hienoa, että he ovat toiminnassa. Minusta on hienoa, että K.K. on noussut uudelleen pinnalle, eikä hän vain yrittänyt tarttua johonkin menneeseen. Hänen on täytynyt jättää Priest hyvästä syystä. Ja hän oli pitkään poissa bändistä. Kun Judas Priest teki päätöksen siirtyä hetkeksi viisihenkisestä bändistä nelihenkiseksi, tajusimme nopeasti, että se oli virhe, ja muutimme sen, eikä K.K. tehnyt sitä. Hän jätti bändin ja oli poissa vuosikausia, ja sitten hän päätti, että hänen kuuluisi palata tai jotain, mutta se oli vain hänen mielipiteensä. Aika on siis mennyt eteenpäin, mutta olen iloinen, että hän päätti vihdoin palata musiikkibisnekseen ja tehdä uutta musiikkia. Se on todella hienoa.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat