Judas Priestin entiset jäsenet perustivat K.K. Downingin johdolla uuden KK’s Priest -yhtyeen

Heavy metal -legenda Judas Priestissa vuosina 1970-2011 soittanut kitaristi on viettänyt entisen yhtyeensä jälkeen suhteellista hiljaiseloa musiikkirintamalla. Aina välillä Downing nähdään otsikoissa koskien entistä yhtyettään, ja tämä vain yleistyi, kun Judas Priestin kitaristi Glenn Tipton joutui vuonna 2018 jättäytymään pois bändin ”Firepower” -kiertueelta Parkinsonin taudin takia.

Nyt Downing on ilmeisesti kyllästynyt odottelemaan kutsua takaisin Priestin riveihin, sillä mies on pistänyt pystyyn uuden KK’s Priest -nimeä kantavan yhtyeensä. Yhtyeessä nähdään mukana myös pari muuta entistä Priest-jäsentä, sillä solistina toimii Judas Priestissa vuosina 1996-2003 laulanut Tim ”Ripper” Owens ja rumpalina puolestaan Priestissa vuosina 1977-1979 soittanut Les Binks. Muita jäseniä yhtyeessä ovat kitaristi A.J. Mills ja basisti Tony Newton.

KK’s Priestin muodostaminen ei ollut ainoastaan väistämätöntä, vaan myös välttämätöntä minulle, jotta voisin soittaa kaikkea sitä mitä minulta odotetaan. Suuren kysynnän ja ylitsepursuavan tuen ansiosta koen, että minä kuulun juuri tänne. Fanit voivat odottaa projektilta todellisia klassikoita ja Priestin soundia, sekä hienoja uusia metallikappaleita”, Downing kuvailee tuntemuksiaan projektista.

Yhtye valmistelee parhaillaan debyyttialbumiaan, joka julkaistaan Explorer1 Music Groupin kautta.

Kommentoi julkaisua