Judas Priestin manageri kommentoi bändin päätöstä jatkaa ilman Andy Sneapia: ”He tietävät täsmälleen, mitä tekevät”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 14.1.2022

Hetki sitten metalliveteraani Judas Priest ilmoitti yllättävästä päätöksestään jatkaa livenä nelihenkisenä ilman Andy Sneapia. Sneap oli astunut tuottajan paikalta bändin live-kitaristiksi Glenn Tiptonin jouduttua jäämään Parkinsonin taudin takia pois keikoilta.

Päätös on herättänyt keskustelua internetissä, ja esimerkiksi Glenn Tiptonin veli Gary Tipton on hämmästelyt päätöstä sosiaalisessa mediassa.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

”Priest neljän hengen voimin? Suuri virhe, ja se on myös epäreilua Andy Sneapille, joka teki niin kovasti töitä hyvin lyhyellä varoitusajalla, kun Glenn ilmoitti, ettei hän kykene tekemään koko kiertuetta. Priestin biisit kaipaavat kahta kitaraa”, Gary Tipton kirjoittaa.

Tiptonin kirjoitus herätti myös Judas Priestin managerin, Jayne Andrewsin huomion. Andrews vastasi seuraavasti Garyn kirjoitukseen:

”Tämä on koko bändin päätös Gary. He eivät ole lähteneet tähän kevyesti – he kaikki ovat keskustelleet siitä perusteellisesti. He tietävät täsmälleen mitä tekevät eivätkä ole koskaan pettäneet odotuksia. Ihmisten ei pitäisi tuomita ennen kuin he näkevät bändin livenä nelihenkisenä.”