Kuva: Marko Syrjälä

Judas Priestin Richie Faulkner ylistää Panteran paluukeikoilla soittavaa Zakk Wyldea – ”En usko, että planeetalla on ketään muuta, joka pystyisi suoriutumaan hommasta niin kuin Zakk”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 2.1.2023

Metallimaailmaa ilahdutti ja toisaalta hämmensi tovi sitten tieto Panteran paluusta keikkalavoille. Edemenneiden Abbott-veljesten korvaajiksi bändiin astuivat kitaristi Zakk Wylde ja rumpali Charlie Benante.

Bändin keikat ovat keränneet kehuja metallimaailmassa, ja moni muusikkokin on ollut mielissään saadessaan nähdä Panteran jälleen lavalla.

Judas Priestin Rob Halford on yksi niistä, joka on ilmaissut tukensa Panteran paluulle. Nyt Priest-leiristä kuuluu jälleen ylistystä Panteran suuntaan, kun yhtyeen kitaristi Richie Faulkner kehuu Zakk Wylden suoriutumista.

Faulkner kertoo Real Rock 100.3 The Fox –radiokanavan haastattelussa:

”Luulen, että vain yksi mies olisi voinut tehdä tuon keikan. Hän on oikea mies siihen. Hän [Zakk] on ainoa siihen sopiva mies. Suhde, joka hänellä oli Dimen kanssa, oli kaiken muun yläpuolella. Tarkoitan, että on paljon tyyppejä, jotka pystyvät soittamaan nuo kappaleet nuotti nuotilta, mutta luulen, että hommaan tuomansa yhtenäisyyden perusteella en usko, että planeetalla on ketään muuta, joka pystyisi suoriutumaan hommasta niin kuin Zakk”

”En usko, että sinun tarvitsee soittaa niitä kappaleita nuotti nuotilta. Minusta kyse on siitä, mikä tulee sydämestä. Ihmiset ovat varmasti eri mieltä kanssani, mutta se on vain minun mielipiteeni. Dime soitti sydämestään. Siinä oli kyse tunteesta ja intohimosta. Kunhan musiikkiin laitetaan tunnetta ja intohimoa, siitä siinä on kyse. Kuka tahansa voi opetella nuotit, mutta jos ei ole intohimoa ja tunnetta, mitä siitä musiikista jää käteen?

Luetuimmat

Uusimmat