Judas Priestin Rob Halford ei haluaisi vielä eläkkeelle: ”En aidosti ja koko sydämestäni halua tämän loppuvan”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 8.11.2021
Judas Priest – Rockfest 2018.

Vuonna 1969 perustetulla heavy metal -legenda Judas Priestilla on ollut pitkä ja menestyksekäs ura. Lukuisia klassikkoalbumeita julkaissut bändi on kiertänyt maailman moneen otteeseen ja jäänyt metallikansan sydämiin.

Bändin laulaja, metallijumalaksikin tituleerattu Rob Halford ei kaikesta huolimatta olisi omien sanojensa mukaan vielä valmis siirtymään eläkkeelle. Halford kertoo tuoreessa Decibelin haastattelussa nauttivansa liikaa esiintymisestä.

”Useimmat ihmiset Englannissa jäävät eläkkeelle 50-vuotiaina. Hanskat laitetaan naulaan ja se siitä. Alat puuhastella puutarhassa ja istua aurinkotuolissa teekupin kanssa. On totta, että nuorempana luuli, että rock ’n’ roll oli nuorten miesten seikkailu, että sen tekeminen jopa 50-vuotiaaksi asti olisi liikaa”, Halford kertoo ja jatkaa:

”Eräällä keikalla oli pieni lapsi. Hän oli isänsä harteilla ja hän tiesi kaikki sanat kaikkiin Priestin kappaleisiin. Hän oli noin kahdeksanvuotias. Nostin hänet lavalle ja kirjoitin hänen paitaansa nimikirjoituksen. Silloin ajattelin: ’Luoja, anna minulle vielä 50 vuotta, koska en halua, että tämä loppuu’. En aidosti ja koko sydämestäni halua tämän loppuvan. Nämä kaikki ovat loistavia hetkiä, joita kannattaa elää täysillä ja juhlia joka päivä, olit sitten lavalla tai et.”

Judas Priestiltä ilmestyy pian uran kattava kirja 50 heavy metal years.