Judas Priestin Rob Halford Glenn Tiptonista: ”Glenn on tämän hetken heavy metal -sankari”

Judas Priest – Rockfest 2018.

Pitkän linjan brittiläisen heavy metal -yhtye Judas Priestin solisti Rob Halford antoi hiljattain haastattelun The Animal House Radio Show’lle. Haastattelussa Halford kertoi yhtyeen live-esiintymisistä, päätöksestään lähteä yhtyeestä vuonna 1992 sekä yhtyeen kitaristista Glenn Tiptonista, joka ei ole kyennyt osallistumaan bändin ”Firepower”-kiertueelle Parkinsonin taudistaan johtuen. Tässä ote Blabbermouth.net -sivuston litteroimasta haastattelusta:

”Glenn on sankari. Maailma on hieman parempi paikka sen suhteen, että mistä kaikkialta voit hakea apua, oli kyseessä sitten fyysiset tai henkiset haasteet. Glenn ei ollut edes tietoinen, että hänellä oli oireita ennen kuin vuosien päästä hän sai täyden diagnoosin. Mutta niin Glennin kuin muidenkin sankarien, kuten sotilaiden ja sotaveteraanien kohdalla, on olemassa paljon loistavia tukiverkostoja, jotka huolehtivat ja ovat valmiita antamaan apua ja hoitoa, jota tarvitset. Niin on juuri Glennin kohdalla; hänellä on maailman parhaat lääkärit huolehtimassa hänestä. Parkinsonin kohdalla kyse on päivä kerrallaan -tilanteesta; jotkin päivät ovat parempia kuin toiset. Ja Glenn tulee aina astumaan esiin, aina, kun hän tuntee olonsa vahvaksi. Kuulemani mukaan hän tulee mukaan Japaniin, mikä on upeaa. Lontoosta Tokioon on pitkä lentomatka, mutta hän rakastaa fanejaan niin paljon, että jos ja kun hän kokee olonsa vahvaksi, hän tulee mukaan soittamaan. Glenn on tämän hetken heavy metal -sankari. Rakastamme häntä ja kiitämme siitä, että mietitte häntä.”

Halford jatkaa:

”Glenn voi todellakin sanoa seisovansa ei pelkästään itsensä takana, mutta myös kaikkien muiden, jotka kamppailevat ongelmien kanssa. Hän on luonut Glenn Tipton Foundationin, mistä voi ostaa t-paidan tai tehdä ihan suoraan rahallisen lahjoituksen, jos niin haluaa. Tiedot löytyvät Judas Priestin kaikista sosiaalisen median kanavista. Ja se on juurikin se iso juttu näissä asioissa – tarvitset rahoitusta ja resursseja. Ja minä tiedän, että tämän hetkinen johto tekee kaikkensa rahoittaakseen traumaperäisestä stressihäiriöstä kärsivien ihmisten tarpeita ja kaikkea sitä, mitä tähän liittyy. Olemme kaikki tässä mukana siinä mielessä, kun kyse on toistemme rakastamisesta ja huolehtimisesta niin paljon kuin vaan pystymme.”

 

Kommentoi julkaisua