Juha Raivion, Tomi Joutsenen ja Gas Lipstickin Hallatar-yhtye Suomen-kiertueelle helmikuussa

Juha Raivion, Tomi Joutsenen ja Gas Lipstickin muodostama Hallatar-yhtye julkaisi debyyttialbuminsa ”No Stars Upon The Bridge” lokakuussa 2017. Levyn julkaisi Svart Records. Teos on kerännyt lyhyessä ajassa useita tunnustuksia ja löytänyt paikkansa vuoden parhaimpien julkaisujen listoilta. Levy sai myös Vuoden Metallialbumi Emma-ehdokkuuden. Hallatar nähdään Suomessa peräti kuudella keikalla helmi-maaliskuussa. Kiertueen keikkapaikat ovat Helsingin Tavastia 15. helmikuuta, Joensuun Kerubi 16. helmikuuta, Jyväskylä, Lutakko 17. helmikuuta, Turku, Gong 23. helmikuuta, Lahti, Möysä 24. helmikuuta, Tampereen Klubi 2. maaliskuuta.

Vaikka Hallatar on uusi bändi, sen taustalta löytyy tuttu ja menestyksekäs kolmikko. Yhtyeen kapelimestarina ja kielisoittajana toimii Swallow The Sunista sekä Trees of Eternitysta tuttu Juha Raivio, vakuuttavat lauluosuudet hoitaa Amorphis-yhtyeen laulaja Tomi Joutsen ja rummuissa on HIMin entinen rumpali Gas Lipstick. ”No Stars Upon The Bridge” -albumin lyriikat perustuvat Juha Raivion edesmenneen puolison Aleah Liane Starbridgen runoihin ja sanoituksiin.

Hallatar levyä tehdessä kaikki ajatukset olivat vain siinä, että levy tehdään täydellä rakkaudella ja sydämellä tehdäksemme kunniaa Aleahin sanoille ja musiikille, niin hyvin kuin vain pystymme. Ajatukset tai suunnitelmat keikoista, niin sanotusta superkokoonpanosta tai arvostelumenestyksistä olivat täysin pois ajatuksista. Onneksi onnistuimme löytämään ajankohdan, jolloin voimme tehdä muutamia harvinaisia Hallatar-keikkoja. Haluamme todellakin soittaa tämän tärkeän levyn ihmisille ja myös kiittää levyn vastaanotosta. Kiireisten aikataulujen vuoksi ei näitä iltoja todennäköisesti tule kovin montaa olemaan, mutta olemme ylpeitä päästessämme soittamaan tämän levyn läpi Suomen talvessa.” –Juha, Tomi & Gas

HALLATAR LIVE LINE UP
Tomi Joutsen – vocals
Gas Lipstick – rummut
Juha Raivio – kitara
Juho Räihä – kitara
Jaani Peuhu – basso

KEIKAT
To 15.2 Tavastia, Helsinki 

Pe 16.2 Kerubi, Joensuu 

La 17.2 Lutakko, Jyväskylä 

Pe 23.2 Gong, Turku

La 24.2. Möysä, Lahti

Pe 2.3. Klubi, Tampere

Lipun hinta vaihtelee keikkakohtaisesti, lipunmyynnin lisätiedot keikkapaikkojen lipunmyyntipisteistä.

www.youtube.com/watch?v=d-661IWr5QQ

www.youtube.com/watch?v=YuVed39-p_A

Kommentoi julkaisua