Juhlavuottaan ensi vuonna viettävän Qstockin ensimmäiset esiintyjät julki: Ville Valo tähdittämään festivaalia

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 30.11.2022

VV-nimellä parrasvaloihin palaava Ville Valo on yksi ensi kesän Qstockin odotetuimpia esiintyjiä. HIM-yhtyeen laulajana ja keulakuvana tunnetun Valon itsensä säveltämä, sanoittama, soittama, laulama ja tuottama sooloalbumi ”Neon Noir” julkaistaan tammikuussa. VV:n keikkaohjelmistoon on luvassa myös HIMin tuotantoa.

Ensi kesän Qstockissa esiintyvät myös uuden albumin julkaissut ja viime kesänä loppuunmyydyllä Olympiastadionilla soittanut Apulanta, Tanskan kaikkien aikojen tunnetuin rockbändi D-A-D, sinfonisen metallin hollantilainen suurnimi Epica ja viimeisen Oulun keikkansa heittävä Popeda.

Lisäksi tulonsa Qstockiin ovat varmistaneet Gettomasa, Gasellit, J.Karjalainen, Sexmane, Stam1na, Cledos, The 69 Eyes, Ilta, Erika Vikman, Ramses II, Ida Paul & Kalle Lindroth, BESS, Costee, Aliisa Syrjä ja Radiopuhelimet, joka on esiintynyt tapahtumassa joka ikinen vuosi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Qstockin viettää ensi vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan, sillä ensimmäinen Qstock järjestettiin kesällä 2003. Pienimuotoiseksi kaavailtu tapahtuma houkutteli Kuusisaareen odotetun 3 000 kävijän sijaan yli 7 000 kävijää, ja seuraavien kolmen vuoden aikana siitä kasvoi 20 000 kävijän festivaali.

Nyt Qstock on ollut loppuunmyyty jo yhdeksänä kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista keräten 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

Qstock 2023 järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 28.-29.7.2023.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Qstockin lipunmyynti käynnistyy torstaina 1.12. klo 9. Ticketmasterin myyntikanavilla erikoishintainen kahden päivän lippu maksaa 134 euroa ja VIP-lippu 304 euroa. Osuuskauppa Arina tarjoaa kahden päivän liput Oulun, Kempeleen, Kemin, Tornion ja Rovaniemen Prismoissa S-Etukortilla 124 euron hintaan. Erikoishintaisia lippuja myydään rajallinen erä.

Luetuimmat

Uusimmat