PAIN @ Nosturi

Jurassic Rock julkisti tukun uusia esiintyjiä: mukana mm. Pain, Mokoma sekä Battle Beast

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 3.3.2017
PAIN @ Nosturi

Tänä vuonna jo 11. kerran Mikkelissä järjestettävä Jurassic Rock tarjoilee elokuun alussa kävijöilleen tapahtuman historian kattavimman esiintyjäkaartin. Jo aikaisemmin ilmoitetut Bad Religion (USA), Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus (Jyväskylä) ja Haloo Helsinki! saavat seurakseen Kenkäveroniemen ainutlaatuiseen festivaalimijööseen 16 muuta kovaa esiintyjää koti- ja ulkomailta:

4.–5.8. juhlittavan tapahtuman artisteihin lukeutuvat nyt myös Michael Monroe, SANNI, Disco Ensemble, Vesala, J. Karjalainen, Steve ’n’ Seagulls, CMX, Apulanta, JVG, Kaija Koo sekä Roope Salminen & Koirat. Viikonlopun raskaamman kattauksen täydentävät ruotsalainen Pain, Mokoma, Viikate, Brother Firetribe ja vastikään albumilistan kärkeen suoraan singahtanut Battle Beast.

Jurassic Rockin tapahtuma-alueen kehittämiseen on kiinnitetty tänä vuonna jälleen erityistä huomiota, ja hauskana anekdoottina voi kertoa, että myös esimerkiksi Verohallinto on jalkautumassa Jurassic Rockiin Verokampus-kampanjansa (www.verokampus.fi) tiimoilta. Festivaali on mukana myös Yhdessä Enemmän -hankkeessa, joka on alueellinen talkoolaisuuteen ja talkolaisten yhdessä tekemiseen kannustava hanke. Mikkelin alueen aktivoimisen lipunkantajina Jurassic Rockilla on niin ikään oma kummijääkiekkoilijansa Juniori-Jukureissa.

Myös leirintäalueella tapahtuu jälleen – viime kesänä hitiksi noussut Bailuteltta on pystyssä tänäkin vuonna täydessä bilevalmiudessa, ja luvassa on myös leirintäalueen erikoisohjelmaa, joka paljastetaan tuonnempana.

Jurassic Rockin päiväkohtaiset esiintyjät ovat:
Perjantai 4.8.: Haloo Helsinki!, Pain (SWE), Michael Monroe, SANNI, Disco Ensemble, Vesala, J. Karjalainen, Battle Beast
Lauantai 5.8:. Bad Religion (USA), Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Steve ’n’ Seagulls, CMX, Mokoma, Viikate, Apulanta, Brother Firetribe, JVG, Kaija Koo, Roope Salminen & Koirat

Tapahtuman ennakkoliput ja VIP-paketit ovat nyt myynnissä tapahtuman kotisivuilla, Tiketissä ja Lippupisteessä:
www.jurassicrock.fi/liput (Myös festivaalin leirintäliput tästä osoitteesta)
https://www.tiketti.fi/Jurassic-Rock-2017-Kenkaveronniemi-Mikkeli-lippuja/43645
http://www.lippu.fi/jurassic-rock-lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages/tickets&fun=artist&action=tickets&kuid=469161

2 päivää PE-LA 79 euroa
Perjantai / lauantai 54 euroa

2 päivää VIP 165 euroa
Perjantai VIP / Lauantai VIP 99 euroa

Lippujen hinnat sisältävät palvelumaksut.
VIP-pakettiin kuuluu itse tapahtumalipun lisäksi VIP-asiakkaiden palveluihin oikeuttava passi, buffet-ruokailu upeassa Kenkäveron Pappilaravintolassa sekä pääsy tapahtumakentällä omalle VIP-alueelle, josta löytyvät vain VIP-asiakkaille tarkoitetut omat ravintolapalvelut sekä wc-tilat.

www.jurassicrock.fi