Jurassic Rock Leirinnän mieletön alueohjelma julkistettiin

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 15.5.2017

Jurassic Rockin festivaalialueen välittömässä läheisyydessä sijaitseva Jurassic Leirintä elää täysillä myös tänä vuonna koko tapahtuman ajan 4.-6. elokuuta. Vain festivaalin asiakkaille tarkoitetun leirinnän lipun voi ostaa ennakkoon Jurassic Kaupasta tai paikan päältä tapahtuma-alueen portilta.

”Jurassic Rockin ehdoton valttikortti on aina ollut leirintäalue. Tunnelma on ainutlaatuinen ja juhlat jatkuvat leirinnässä vielä pitkään viimeisten esiintyjien lopetettua festivaalilavoilla. Tunnetusti parhaat bileet löytyvät leirinnästä ja meiningistä kertoo varmaan jotain se, että festareilta löytyy vuosittain ihmisiä, jotka eivät poistuneet leirintäalueelta kertaakaan”, Jurassic Leirinnän ohjelmasta vastaava Konsta Viipuri hymyilee ja jatkaa:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Jurassic Rockin leirintäalue on kuin astuisi viikonlopun ajaksi rinnakkaiseen todellisuuteen. Käsittämättömän yhteisöllinen tunnelma vie mennessään.”

Liki ympäri vuorokauden kestäviin juhliin on panostettu – viime kesänä tutuksi tullut Ohjelmateltta toimii alueen ytimenä, jonka suojissa ja liepeillä harrastetaan muun muassa massiivista vesisotaa, koetaan festarereiden historian ensimmäinen öljypainiturnaus, joogataan lauantaiaamuna ja punnitaan paikan musavisan tietäjien parhaimmisto. Juralympialaisissa puolestaan kisataan vielä julkistamattomissa pöljissä lajeissa, joihin pääsee ehdolle keräämällä porukan ja tägäämällä kuvan sakista jo ennakkoon häshtägillä #juralympialaiset.

Kenkäveron kumpuileva niitty muuttuu myös huikeaksi vesiliukumäeksi, bingossa ollaan liikkeellä todella wanhan liiton meningillä ja tietenkin Leirinnässä soi myös elävä musiikki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Bileteltan lavalla annetaan mahdollisuuksia oman elämänsä kitarasankareille ja kaikille muille vähän pienemmille bändeille. Jos sulla on hyvä bändi ja haluat keikalle, ota yhteys konsta ät jurassicrock.fi. Voit olla räppärikin, ei oo niin justiinsa”, Konsta rohkaisee.

Jurassic Leirinnässä kiinnitetään tänäkin vuonna huomiota ympäristöystävällisiin tekoihin. Tonttipantti palautetaan lähtiessä, kun oma majoitusnurkka on kunnossa viikonlopun jäljiltä. Siivouksessa auttavat festivaalin Ekosaurukset, jotka ohjeistavat myös kierrätyksessä, ja pullojen keräyksestä vastaavat paikalliset urheiluseurat. Leirinnässä on sunnuntaina myös erillinen kierrätyspiste, johon voi jättää esimerkiksi ylimääräisen teltan tai makuupussin. Kierrätyspisteeseen jätetyt tuotteet tarkistetaan ja kunnostetaan, ja lahjoitetaan Hope Ry:n kautta vähävaraisille lapsiperheille.

Konsta Viipuri odottaa itse innolla tulevia päiviä elokuussa, ja syystäkin:

”Olen itse asunut vain kahden kilometrin päässä Jurassic Rockin festivaalialueesta. Vuosi toisensa jälkeen leirinnän meininki on vienyt mennessään ja olen saapunut kotiin vasta aamun puolella – jos olen kotiin mennyt ollenkaan.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Jurassic Leirinnän ohjelmaan on tulossa vielä ennen tapahtumaa rutkasti lisäyksiä. Jurassic-tiimi ottaa vastaan myös kävijöiden omia ohjelmaehdotuksia osoitteessa info@jurassicrock.fi.

www.jurassicrock.fi

Jurassic Leirintä info:

Leirintäalueelle voi leiriytyä teltalla. Alueella on myös rajallinen määrä autopaikkoja, jotka tulee ostaa erikseen. Leirintäalue on auki Pe klo 13.00 – Su klo 12.00.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Ennakkovaraukset: http://www.jurassicrock.fi/liput

Jurassic Rockin päiväkohtaiset esiintyjät ovat:

Perjantai 4.8.: Haloo Helsinki!, Pain (SWE), Michael Monroe, SANNI, Disco Ensemble, Vesala, J. Karjalainen, Battle Beast

Lauantai 5.8.: Bad Religion (USA), Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Steve ’n’ Seagulls, CMX, Mokoma, Viikate, Apulanta, Brother Firetribe, JVG, Kaija Koo, Roope Salminen & Koirat

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Sunnuntai 6.8.: Mikko Kuustonen, Juha Tapio

LIPPUJEN HINNAT:
Perjantai / lauantai 54 euroa
Sunnuntai 31,50 euroa
2 päivää PE-LA 79 euroa
3 päivää PE-SU 89 euroa

VIP-LIPUT (VIP-pakettiin kuuluu itse tapahtumalipun lisäksi VIP-asiakkaiden palveluihin oikeuttava passi, buffet-ruokailu upeassa Kenkäveron Pappilaravintolassa sekä pääsy tapahtumakentällä omalle VIP-alueelle, josta löytyvät vain VIP-asiakkaille tarkoitetut omat ravintolapalvelut sekä wc-tilat.)

Perjantai VIP / lauantai VIP 99 euroa
2 päivää VIP 165 euroa
3 päivää VIP / 189 euroa

Jurassic Rockin kaikki liput ovat nyt myynnissä osoitteessa: http://www.jurassicrock.fi/site/osta-lippuja/

Lippujen hinnat sisältävät palvelumaksut.