Jurassic Rock yleisöennätykseen

Jurassic Rock 2013Viime viikonloppuna järjestetty Jurassic Rock ylitti kävijätavoitteensa keräten kolmen tapahtumapäivän aikana Mikkelin Visulahteen ennätykselliset 26000 festivaalivierasta. Perjantaina yleisöä oli 7000, lauantaina 8000 ja festivaalin päätöspäivänä sunnuntaina kaikkien aikojen suurin päiväkohtainen kävijämäärä 11000 juhlijaa.

”Olo on väsynyt, mutta onnellinen. Täytyy kyllä myöntää, että tämä oli tähänastisista rokeista meiningiltään ehdottomasti se paras. Monella keikalla oli niin uskomaton meininki, että harvemmin tällaista näkee”, iloitsee festivaalin promoottori Jukka Holmstedt.

”System of a Downin ohella viikonlopun kohokohtia olivat esimerkiksi Kotiteollisuuden keikalla järjestetyt yllätyshäät, PMMP:n ja Haloo Helsingin todella energiset esiintymiset sekä Stam1nan Jurassic-historian paras keikka. Myös uudet aluejärjestelyt ja stand upin kiinnittäminen ulkoilmalavalla osoittautuivat oikeiksi ratkaisuiksi. Kaiken lisäksi vielä yleisöennätys ja tavoitteet rikki, joten ei voi muuta kuin kiittää.”

Jurassic Rockin turvapäällikön, poliisin ja pelastusviranomaisten mukaan tapahtuma sujui aikaisempaa suuremmasta yleisömäärästä huolimatta ennätyksellisen rauhallisesti.

Kommentoi julkaisua