Jurassic Rockille oma nimikko-olut

Kirjoittanut Teemu Hakala - 8.7.2015

Jurassic Rock 2015Mikkelissä 7.-9.8. järjestettävä Jurassic Rock on saanut oman nimikko-oluen. Jurassic Ale on uniikki, helposti juotava hedelmäinen ale. Rajoitettu erä Jurassic Alea tulee myyntiin hyvin varusteltuihin ravintoloihin ja vähittäiskauppoihin heinäkuun puolessa välissä Mikkelin seudulla. Olut on pilottikokeilu ja se tehdään yhteistyössä Saimaan Juomatehtaan kanssa.

Jurassic Ale (Jurassic Rock)”Jurassic Ale projekti saatiin tulille kesäkuussa ja ensimmäisestä palaverista saakka olimme Saimaan Juomatehtaan varatoimitusjohtaja Jussi Laukkasen kanssa samalla aaltopituudella ideasta. Meillä molemmilla oli kova vimma saada Jurassic Ale tuotantoon. Jurassic Rockin näkökulmasta paikallisuus on tässä tärkeää ja Saimaan Juomatehdas onnistui loistavalla tavalla tekemään Jurassicin makuisen ja näköisen oluen”, kommentoi festivaalin promoottori Jukka Holmstedt.

Jurassic Rockin ja sunnuntain Jurassic Piknik –konsertin aikataulut on lisätty festivaalin nettisivuille ja tämän myötä ohjelma on valmis.

Jurassic Rockissa esiintyvät The Offspring (USA), The Kyle Gass Band (USA), Hardcore Superstar (SWE), Soilwork (SWE), PopedaKaija KooHaloo Helsinki!ApulantaStam1naMokomaViikateKotiteollisuusJVGPää KiiMelrosePaperi T.Antony Parviainen TrioJuustopäätRed ElevenRanger, Bloodred HourglassThe MutantsIlkka Kalevi Tillanen & Rantaremmi sekä Grillikuume-ohjelmasta tunnettu huumorikaksikko Tommi Ripatti & Antti Ukkonen.
Sunnuntain Jurassic Piknikissä esiintyvät Jari Sillanpää ja Antti Tuisku.

Tulevana kesänä yhdeksättä kertaa järjestettävä Jurassic Rock järjestetään nyt toista kertaa Mikkelin Kenkäveronniemen nurmikentillä Saimaan rannassa, ihan keskustan tuntumassa.

Jurassic Rockin ja Jurassic Piknikin festivaaliliput sekä VIP-liput ovat myynnissä festivaalin omassa nettikaupassa (www.jurassicrock.fi), Lippupisteessä, Lippupalvelussa sekä Tiketissä.