Jurassic Rockin ohjelma valmis – rock- ja metallikomistukset kokoontuvat Mikkeliin

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 16.5.2018

Jo aikaisemmin uutisoidut rockin kärkinimet, kuten Mötley Crüe -klassikot Mikkeliin tuova Vince Neil (USA), Apulanta, Stam1na, Raised Fist (SWE) ja Turbonegro (NOR), saavat seuraa Mikkelissä Maj Karmasta, Anal Thunderista sekä Lost Societystä. Tänään julkistetut lisäykset myös samalla vahvistavat tämän vuoden Jurassic Rockin viimeistellyn kattauksen. Festivaalin päiväkohtaiset aikataulut löytyvät nyt myös tapahtuman kotisivuilta osoitteesta www.jurassicrock.fi!

Jurassic Rockin suositut leirintäalueliput ovat myös tulleet nyt myyntiin, ja totuttuun tapaan Jurassicin leirintäalue elää omaa elämäänsä mahtavine oheisohjelmineen koko festivaaliviikonlopun ajan. Luvassa on muun muassa viime vuonna suuren suosion saanut aamujooga, kestosuosikki vesisota, bodypainting-kisa, karaoke, musavisa, ilmakitaran Jurassicin mestaruustaisto sekä oiva nippu paikallisia esiintyjiä. Tapahtuma-alueen ohjelma täydentyy vielä kesän mittaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Festivaalin VIP-liput ovat niin ikään nyt saatavilla, ja näillä erikoispasseilla pääsee paitsi nauttimaan tietenkin vip-tilojen omasta baaritiskistä ja saniteettitiloista, mutta myös syömään päivittäin Kenkäveron kartanoon.

VIP-pakettien herkkulistoilta löytyy muun muassa muikkuja, pitkään kypsennettyä viljaporsasta makean tulisessa kastikkeessa tai Härkiksellä tai Nyhtökauralla terästetty kasvisvaihtoehto. Viikonlopun koko menu on nyt katsottavissa täällä.

12. Jurassic Rock järjestetään Mikkelissä tänä vuonna 3.-4.8.2018.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Jurassic Rockin päiväkohtainen esiintyjälista on:
PE: Raised Fist, Turbonegro, Von Hertzen Brothers, Apulanta, Maj Karma, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Klamydia, Huora
LA: Vince Neil, Stam1na, Mokoma, Sonata Arctica, S-Tool, Lost Society, Anal Thunder, Lasten Hautausmaa