Jurassic Rockin ohjelmisto julki: mukana mm. Cheek, Turmion Kätilöt sekä The Sounds

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 13.4.2016

Jurassic ROck 2016Jurassic Rock -festivaalin 10-vuotisjuhlien koko ohjelma on nyt julkaistu. Festivaalilla tullaan näkemään sekä tuttuja artisteja koko Jurassic-historian ajalta, että uusia, mielenkiintoisia tuttavuuksia. Festivaalin ulkomaalaisedustuksesta vastaa kova ruotsalaiskolmikko: energinen The Sounds (SWE), hardrock-messias Mustasch (SWE) sekä kovassa nosteessa oleva garagerockyhtye Royal Republic (SWE), joista The Sounds palaa Jurassiciin viiden vuoden tauon jälkeen.

Kotimaisia juhlavieraita Jurassicissa nähdään roppakaupalla, kun syntymäpäiväjuhliin palaavat mm. Cheek, Apulanta, Eläkeläiset, Turmion Kätilöt, Vesala, Mira Luoti, Asa & Band sekä JVG. Perinteisiä, Jurassic Rockiin kuuluvia Erikoisesiintymisiä ei ole unohdettu: mukana Jurassicissa nähdään niin Hevisaurus kuin Stand Up Jurassic – Ilari Johansson, Zaani ja Jari Sinkkonen (Kotiteollisuus).

Sunnuntain leppoisan Jurassic Piknikin tähtikattaus on erikoislaatuinen: sen pääesiintyjänä nähdään Suomen ykkösbailubändi Jean S solisteinaan Meiju Suvas & Eini historiallisella yhteiskeikallaan. Mukana Piknikissä ovat myös Etelä-Savon oma musiikkimies Kake Randelin sekä komean paluun kokoonpanollaan tehneet Virve Rosti, Freeman & Menneisyyden Vangit. Tapahtuman kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Festivaalin leirintäalue, alueohjelma sekä leirintäliput julkaistaan toukokuussa.