Jyrki 69:n The 69 Cats julkaisi uuden singlen huhtikuiselta albumiltaan

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 25.3.2021

The 69 Eyes -yhtyeen Jyrki 69:n ja Motörhead-Lemmyn rockabillybändi Headcatin kitaristi Danny B. Harveyn The 69 Cats on aktivoitunut seitsemän vuoden hiljaiselon jälkeen. Yhtye julkaisee uuden ”Seven Year Itch” -albumin 16.4. 2021. Lisää esimakua tulevasta antaa tänään julkaistu ”(Let’s Go) Psycho”-single, jonka voit kuunnella tästä:

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

The 69 Eyes -yhtyeen Jyrki 69:n, Motörhead-Lemmyn rockabillybändi Headcatin kitaristi Danny B. Harveyn, brittiläisen punk-legenda The Damnedin rumpali Rat Scabiesin sekä tanskalaisen psychobillybändi Nekromantixin basisti Kim Nekromanin muodostama The 69 Cats julkaisee tänään kolmannen singlen 16.4. ilmestyvältä ”Seven Year Itch” -albumiltaan. Tulevan albumin materiaalista suurin osa on kokonaan bändin omaa. Danny B. Harvey kertoo kappaleesta seuraavaa:

”’(Let’s Go) Psycho’ sai alkunsa yli 20 vuotta sitten. Kirjoitin biisin yhdessä australialaisen psychobilly/rockabilly -artisti Brigitte Handelyn kanssa vuonna 2000 kun olin hänen USA:n keikoillaan kitaristina ja bändin johtajana. Uransa rockabillyn parissa aloittaneen Brigitten musiikki oli aikojen saatossa muuttunut lähemmäksi psychobillyä ja yleisö alkoi valittaa, että meininki oli muuttunut liian meluisaksi ja nopeaksi. Minä en moisesta piitannut ja ehdotin hänelle, että meidän pitäisi kirjoittaa biisi hänen muutoksestaan kiltistä rokkarista hulluksi psyko-rokkariksi. Niinpä kirjoitimme tämän biisin – ja nauhoitimme sen myös ennen hänen paluutaan Sydneyyn. Nyt julkaistulla 69 Cats -yhtyeen versiolla kuullaan Jyrki69:n taustalla alkuperäisen biisin ääniraitoja. Kerroin Brigitelle, että hän on vieraana levyllämme, ja hän ilahtui tästä kovin ja kehui versiotamme sen kuultuaan.”

Jyrki 69 ennakoi kappaletta seuraavasti:

”Tämä on livebiisi ja psykomenoa! Parhaimmillaan riehuvan yleisön edessä sitten lähitulevaisuudessa.”

Edellinen The 69 Cats -albumi ”Transylvanian Tapes” julkaistiin vuonna 2014. Yhtye keikkaili Suomessa vuonna 2015.

Biisilista:
1. She’s Hot
2. Hollywood’s Bleeding
3. (You’re) The Kind Of Girl I Need
4. Good Time To Die
5. Graveyard Blues
6. Hey World feat. Sky Saxon
7. (Let’s Go) Psycho
8. Vampire Shuffle
9. Teddy Boy Boogie
10. The Hell Of The Mountain King
11. I’m Evil
12. It Ain’t Enough feat. Larry Wallis

Luetuimmat

Uusimmat