Jyväskylä Rock Academyn vaihtoehtorocklupaus Juicy Panda julkaisee ensimmäisen singlensä perjantaina

Jyväskyläläinen julkaisee ”Question Marks” -debyyttisinglensä perjantaina 1.2.2019. Kappaleen musiikkivideo julkaistaan myös perjantaina klo 12 YouTubessa –kanavalla. Juicy Panda juhlistaa singlen julkaisua lauantaina 2.2.2019 klo 17, jolloin yhtye esiintyy Tanssisali Lutakossa maksuttomassa Megarock 4 –tapahtumassa kolmen muun Jyväskylä Rock Academy –yhtyeen kanssa.

Juicy Pandan musiikin pohja on rockissa, mutta otamme ennakkoluulottomasti vaikutteita eri musiikkityyleistä. Osassa biiseistämme kuulee funkahtavampia soundimaailmoja ja toisissa mausteita metallimusiikista. Osa on taas sitten suoraviivaisempaa rockia. Jos johonkin lokeroon bändi laitettaisiin, se olisi alternative rock, valaisee yhtyeen laulajakitaristi Eetu Eloranta.

Jyväskylä Rock Academy –toiminnassa mukana olevan Juicy Pandan juuret juontavat 2010-luvun alkupuolelle, mutta nykyisen muotonsa yhtye löysi puolitoista vuotta sitten. Yhtyeeseen kuuluvat: Eetu Eloranta (laulu, kitara) Ville Filpus (basso, taustalaulut), Arttu Kallio (rummut) ja Niilo Vikström (kitara, taustalaulut).

”Question Marks” on äänitetty Jyväskylän Veturitalleilla Teemu Liekkalan toimesta, joka on myös miksannut ja masteroinut singlen. Singlen tuotantoon ovat Liekkalan ohella ottaneet osaa Jyväskylän kaupungin Jyväskylä Rock Academysta vastaavat nuoriso-ohjaajat. Kappaleen musiikkivideon on toteuttanut Eero Vehniäinen.

Kommentoi julkaisua