Kuva: Ted Lindén

Jyväskylän Paviljonki jäätyy joulukuussa: John Smith Rock Frozenin ensimmäiset esiintyjät julki

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 4.6.2021
Kuva: Ted Lindén

Syyssateiden pian piestessä pikkuhiljaa ohimenevän kesän unholaan, julkaisee syväjäästä hiljalleen kuoriutuva John Smith Rock Frozen ensimmäiset esiintyjävieraansa.
Piirtonsa Jyväskylän Paviljongin teräsjäähän 3.-4.12.2021 piirtävät mm. suomalaisen metallimusiikin airut, Stratovarius, Kreikan lempeimmät jumalhahmot, Rotting Christ, ruotsin totaalisin rockjyrä, Mustasch, viikinkilaivaston komentajat, Ensiferum, kevyempää keskemmälle päivää tarjoileva One Desire sekä suomimetallin korvenraivaajat, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus.

”Isosti uhottu, mutta saa tulla koittamaan! Vähintäänkin kehityskelpoiseksi sisäfestivaaliksi itsensä lukevan John Smith Rock Frozenin puolesta uskallamme luvata kävijöillemme kahden päivän ajaksi vain hyvää elämää niin musiikillisesti kuin tunnelmansa puolesta. Bändikattauksen osalta tarjolla tuttua hittikimaraa sekä harvinaisempia täkyjä musiikkikartaston useasta eri kolkasta. Laajan ja vakuuttavan musiikkitarjonnan lisäksi pyrimme siirtämään myös kesiltä tutuksi tulleen JSRF-hengen oheistoimintoineen ja palveluineen Laukaan Peurunkajärven rannoilta Paviljongin sisätiloihin. Jos, ja kun tuossa onnistumme, luvassa siis vain ja ainoastaan pelkkiä hyvyyksiä! Haiskahtaa pikkujouluilta?”

Toinen nippu taustamusiikiksi jähmettymiselle julkaistaan myöhemmin kesällä, ilmaston riittävästi viilennyttyä.

Lisätiedot ja liput:

www.johnsmith.fi/frozen

Luetuimmat

Uusimmat