Jyväskylän vaihtoehtorocklupaus Juicy Panda julkaisee esikois-EP:nsä 1. joulukuuta

Juicy Pandan ensimmäinen EP ”Global Pandæmic” julkaistaan kaikissa merkittävissä suoratoistopalveluissa 1.12.2020 (mm. Spotify, Apple Music, YouTube, Deezer). EP sisältää neljä kappaletta, joista löytyy vaikutteita niin klassisesta kuin modernistakin rock-musiikista. Miksauksesta, masteroinnista ja äänityksestä vastasi Teemu Liekkala.

”’Global Pandæmic’ tuo monipuolisesti esiin bändimme erilaiset soundimaailmat kokeellisia elementtejä unohtamatta”, toteaa laulaja-kitaristi Eetu Eloranta.

on nelihenkinen alternative rock -yhtye Jyväskylästä. Yhtyeen musiikin pohja on rockmusiikissa, mutta bändi ottaa ennakkoluulottomasti vaikutteita eri musiikkityyleistä, säilyttäen edelleen omaperäisen soundinsa. Yhtyeen kokoonpanoon kuuluvat Eetu Eloranta (kitara, laulu), Niilo Vikström (kitara, taustalaulu), Ville Filpus (basso, taustalaulu) ja Arttu Kallio (rummut).

Juicy Panda oli vuonna 2019 osana Jyväskylän Rock Academyn toimintaa ja julkaisi samana vuonna kaksi singleä ”Question Marks” ja ”Take Off my Disguise”. Bändin on voinut nähdä keikalla Jyväskylässä muun muassa Tanssisali Lutakossa ja paikallisten suosimassa Ravintola Popparissa.

Kommentoi julkaisua