K.K. Downing kertoo Judas Priestin lakimiesten uhkailleen syytteillä KK’s Priest -nimen takia: väittää myös Rob Halfordin halunneen perustaa uuden bändin kanssaan

Judas Priestissa vuosina 1970-2011 soittanut kitaristi  on sittemmin profiloitunut julkisuudessa Judas Priestin perään rähisevänä muusikkona, joka on juuri perustanut uuden yhtyeen KK’s Priest, jossa hänen lisäkseen soittaa muita Priestin entisiä jäseniä.

Tuoreessa Rock Hard Greecen haastattelussa Downingilla on antaa jälleen joukko hämmentävää informaatiota. Ensimmäiseksi kitaristi kertoo, että Judas Priestin lakitiimi lähestyi häntä uhkauksien kera uuden KK’s Priest -yhtyeen nimen takia.

”Heidän asianajajansa lähettivät levy-yhtiölleni kirjeen, jossa uhkailtiin syytteiden nostamisella, jos jatkaisimme bändin kanssa. Mutta toistaiseksi mitään ei ole tapahtunut. Luulen heidän vain uhkailleen, mutta perääntyneen lopulta. Mutta uhkauksellaan he halusivat minun hyllyttävän bändin.”

Haastattelussa Downing esittää myös väitteen siitä, että Judas Priestin laulaja Rob Halford olisi lähestynyt häntä aikeinaan perustaa yhteinen uusi bändi sen jälkeen, kun Downing lähti Priestista:

”Muutama viikko lähtöni jälkeen Rob ja hänen managerinsa lähettivät minulle kirjeen. He halusivat minun perustavan bändin Robin ja muiden muusikoiden kanssa. Mukaan ehdotettiin muun muassa Jeff Loomisia [Arch Enemy]. En muista muita nimiä. Mutta sain sähköpostin ja sitten vain annoin sen olla.”

Kommentoi julkaisua