K.K. Downing kommentoi Judas Priestin Rock And Roll Hall Of Famelta saamaa tunnustusta: ”Olen todella iloinen kavereideni puolesta”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 5.5.2022

Uutisoimme hetki sitten, että legendaarinen metalliyhtye Judas Priest sai osakseen suurta tunnustusta Rock And Roll Hall Of Famelta. Bändille myönnettiin Musical Excellence Award -palkinto.

Nyt yhtyeen entisenä kitaristina ja aktiivisena Priest-kommentaattorina tunnettu K.K. Downing on avannut sanaisen arkkunsa koskien bändin saamaa tunnustusta.

Downing kommentoi tunnustusta EonMusicille:

”Se on yksi niistä asioista… se on vähän kuin Grammy – kun on ehdolla niin monta kertaa eikä voita, niin kun sitten voittaa, se vie siitä hieman terää pois, koska on epäonnistunut niin monta kertaa. Mutta on parempi tehdä maali vaikka sitten pelin lopussa!”, Downing vitsailee ja jatkaa:

”Olen erityisen iloinen, koska tietääkseni ehdokkaat, kun viimeksi epäonnistuimme, olivat minä, Glenn, Ian, Rob, Scott, Les Binks ja Dave Holland. Siinä tapauksessa olen todella iloinen kavereideni puolesta – Lesin ja Daven puolesta, vaikka hän ei olekaan täällä.”

Kitaristi ei kuitenkaan ole varma, tuleeko hän nousemaan lavalle entisten yhtyetoveriensa kanssa vastaanottamaan tunnustusta, mutta ei sulje vaihtoehtoa pois.

”En ole varma, siitä. En ollut ajatellut asiaa. Tapahtuukohan niin? Luulen, että silloin on marraskuu, ja siihen mennessä voi tapahtua paljon!”