Kaaos Metal Nightin toinen ilta järisyttää syyskuussa Oulua

Kaaos Metal Nightin toinen ilta tulee Oulun Hevimestaan ja tuo mukanaan kolme uskomattoman tiukkaa bändiä kaupunkia ravisuttamaan. Ainutlaatuista ja harvinaisen tiukkaa iltaa ei kannata jättää väliin mistään hinnasta, kun kolme kovaa death metal -aktia, ,  ja , valtaavat lavan unohtumattoman tiukassa illassa!

Mors Subita
Vuonna 2000 perustettu Mors Subita on tullut lyhyessä ajassa tunnetuksi aggressiivisesta ja intensiivisestä musiikistaan sekä energisestä lavaesiintymisestään. Bändin musiikkia voi kuvailla moderniksi melodiseksi death metaliksi, sillä musiikissa yhdistellään taidokkaasti päätöntä kohkaamista, kauniita melodioita ja massiivista groovea. Bändin muutamalla viimeisimmällä kotikaupungin keikalla on paikalle jouduttu kutsumaan ambulanssi, joten tämäkään kerta tuskin jättää yleisöä kylmäksi.

Mors SubitaAs Humanity Weeps

Bloodred Hourglass
Toisena lavalle nouseva Bloodred Hourglass on vuonna 2005 perustettu melodisen death metalin yhtye, joka ottaa vaikutteita useammastakin metallin alagenrestä. Yhtyeen viimeisin julkaisu on viime lokakuussa Ranka Kustannuksen julkaisema ”Heal”-albumi. BRHG ottaa kunniapaikan Kaaos Metal Nightin illassa, sillä se esiintyi myös ensimmäisessä Kaaos Metal Nightissä toukokuussa Helsingissä. Tätä livevetoa et halua missata!

Bloodred HourglassWhere The Sinners Crawl

Nicole
Metalliyhtye Nicole tekee klubikiertueen heinä–lokakuussa. Kiertue huipentaa Nicolen 20-vuotisjuhlallisuudet, jotka alkoivat jo menneenä syksynä. Nicole soittaa klubikiertueellaan kappaleita koko pitkän uransa varrelta. Vuonna 1997 Teuvalla perustettu Nicole on julkaissut viisi albumia, joista neljä viimeisintä ovat nousseet Suomen viralliselle albumilistalle. Kivenkovana live-esiintyjänä tunnettu bändi on ihastuttanut festarikansoja jo kaksi vuosikymmentä muun muassa Provinssin, Ilosaaren, Nummirockin, Sonispheren ja Tuskan lavoilla. Nicole valmistelee parhaillaan uutta albumia, josta irrotettu single julkaistaan vielä tänä kesänä.

NicoleSuljetut ajatukset

Liput: 13,50 € / 15,00 € +2,00 € eteispalvelumaksu ovella.

Liput haltuun tästä:
https://www.lippu.fi/mors-subita-lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages/tickets&fun=artist&action=tickets&erid=2247907&kuid=557580

Tapahtuman virallinen Facebook-event: https://www.facebook.com/events/935489853303133/

Illan aikataulu ilmoitetaan pikimmiten.

Kommentoi julkaisua