Turmion Kätilöt / Rock In The City / Jyväskylä

Kaaosfest Vol 2. -sisäfestivaaliin ikäviä viime hetken muutoksia: Arion sekä Ninetyfive50 joutuvat peruuttamaan esiintymisensä koronatartuntojen vuoksi

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 17.3.2022

Vaasassa WSArenalla 18.-19. päivä maaliskuuta järjestettävä Kaaofest Vol 2. -sisäfestivaali on kokenut valitettavia viime hetken muutoksia. Festivaaliin alunperin kiinnitetyt Arion sekä Ninetyfive50 ovat joutuneet peruuttamaan esiintymisensä Kaaosfestissa bändin jäsenten keskuudessa ilmenneiden koronatartuntojen vuoksi.

Paikkaajiksi Arionille sekä Ninetyfive50:lle on löytynyt nopealla aikataululla vaasalainen debyyttialbuminsa ”Ways of the Pack” joulukuussa 2021 julkaissut melodista death metallia soittava Wolftopia sekä seinäjokelainen tarttuvaa pop metallia tahkova Memoremains, jonka ”The Cost of Greatness” debyyttialbumia on kuunneltu Spotifyssa yli kaksi miljoonaa kuuntelukertaa.

Muita festivaaleilla esiintyviä yhtyeitä ovat Turmion Kätilöt, Ruoska, Fear Of Domination, Tyrantti, Tyrant Disciple sekä Mors Subita.

Festivaalin muutoksia käynyt ohjelmisto näyttää nyt kokonaisuudessaan aikataulun osalta seuraavalta:

Kaaoszinen päätoimittaja ja tapahtuman promoottori Arto Mäenpää kommentoi viime hetken ikäviä muutoksia ohjelmistossa seuraavasti:

”Valitettavasti ajat ovat yhä koronan vuoksi varsin haastavat ja eilinen menikin oikeastaan kokonaisuudessa selvitellen reilua kymmentä erilaista vaihtoehtoa paikkaamaan Arionin sekä Ninetyfive50:n täyttämää aukkoa ohjelmistossa. Ymmärrän ilman muuta ko. bändien fanien pettymyksen kun yhtyeiden keikat peruuntuvat mutta kummankin yhtyeen kanssa on alustavasti sovittu, että syksyllä järjestettävän seuraavan Kaaosfestin ohjelmistossa tullaan näkemään bändeiltä korvaavat keikat.

Molemmat yhtyeet ovat luonnollisesti erittäin harmissaan peruutuksista mutta terveys menee kaiken edelle joten peruuttaminen oli ainut vaihtoehto tässä kohdin. Wolftopian ja Memoremainsin suuntaan iso kiitos kun pääsevät näin lyhyellä varoitusajalla mukaan festareille ja uskon vahvasti, että kummatkin bändit tulevat yllättämään Kaaosfesteille saapuvat kävijät perjantaina positiivisesti!

Suosittelen tutustumaan yhtyeisiin etukäteen ennen illan keikkoja ja saapumaan paikan päälle ajoissa sillä onhan tätä festaria jo muutama vuosi odotettu!”

Liput ennakkoon:
päivälippu: 37,50 € sis. palvelumaksun
kahden päivän lippu: 63,50 € sis. palvelumaksun

Myynnissä myös Black Room VIP -lippu, joka sisältää:

  • pääsy WS Areenan Black Roomin VIP-tilaan koko tapahtuman ajan
  • sisäänpääsy Vaasa Kaaosfest Vol 2. -tapahtumaan sen molempina päivinä
  • 4 mietoa drinkkilippua per päivä (olut, lonkero, siideri)
  • 2 lämmintä ruokaa (1 ruokailu per festivaalipäivä)
  • oman sisäänkäynnin WSArenalle ilman jonotusta
  • Kaaoszinen tuotelahjan
  • VIP Host paikalla koko tapahtuman ajan
  • VIP-laminaatti, johon sisäänpääsylippu vaihdetaan VIP-sisäänkäynnillä
    VIP-lippuja on myynnissä erittäin rajoitettu erä, joten toimi nopeasti.

Black Room VIP 2 päivän lippu 167€ sis. palvelumaksun

Liput myynnissä:

https://www.netticket.fi/vaasa-kaaosfest-2021

Tapahtuma on K-18.

Facebook-tapahtuma:

https://www.facebook.com/events/378011510694707

Kaaosfestin virallisena yhteistyökumppanina toimivat Green Star Hotel, Vaasan kaupunki ja Visit Vaasa.