Kaaosklubi moshataan death metalin merkeissä: Whorion tähdittämään helmikuun iltamaa

Rockista metaliin ja deathcoresta pop punkkiin on käyty genrejä läpi Kaaosklubin illoissa. Nyt on aika räjäyttää potti death metal -alagenreillä! Täydellistä kaaosta jägerin virratessa saadaan aikaan, kun helsinkiläisen  -yhtyeen deaththrash-ruoskaus alkaa. Tämän perään ei todellakaan levätä, kun Suomen kovinta brutaalia death metalia tahkoava nousee lauteille. Kaaosmenolle täydellisen lopetuksen tuo teknistä death metalia louhiva , jonka kappaleisiin yhdistyy taidokkuuden ja brutaaliuden lisäksi juuri sopiva määrä sinfonisuutta. Whorion ollaankin nähty muun muassa Tuskan lauteilla, ja onkin aika saada yhtye taas ääneen Helsingin lavoilla!

Aikataulu:
20:30 Ovet
21:00 Pahan Ikoni
21:45 Enragement
22:30 Whorion

Liput 7€ + narikka 2€

Whorion
2009 perustettu Whorion on ennen kaikkea teknistä, sinfonista ja anteeksiantamatonta. Tämä Tuskan ja Nummirockinkin lauteilla nähty, teknistä death metalia soittava bändi tulee kruunaamaan illan brutaalin kauniilla pläjäyksellä!

Whorion – ”Flesh Of Gods

https://www.facebook.com/Whorion/

Enragement
Enragement aloitti uransa vuoden 2014 omakustannealbumilla ”Omnimalevolence of Man”. Positiivisen vastaanoton saaneella levyllä yhdistyivät death metalin useat alagenret, ja bändi jatkoi tyylinsä kehittämistä lisäten soundiinsa piirteitä useammista äärimetalin genreistä. Yhtyeen toinen levy ”Burned, Barren, Bloodstained” julkaistiin Inverse Recordsin kautta kesällä 2017, ja sen uusi lähestymistapa death metaliin kirvoitti ylistäviä levyarvioita niin Suomessa kuin maailmallakin. Esimakua bändin energisestä esiintymisestä voi ottaa suuren suosion saavuttaneelta ”Black Widow” -musiikkivideolta.

Enragement – ”Black Widow

https://www.facebook.com/Enragement/

Pahan Ikoni
Aikaisemmin Halo Of Dreams -nimellä tunnettu Pahan Ikoni on helsinkiläinen thrash/death metal -yhtye, jonka musiikissa painottuvat mielenräjäyttävät suomenkieliset lyriikat, maksimaalinen lavameininki ja timantinkovat kitarariffit.

Pahan Ikoni – ”Nimeni On Misantropia

https://www.facebook.com/pahanikoni/

Kaaosklubissa mukana
Kaaoszine
Finnish Heavy Metal Fans
Jägermeister
Orelo
Soundtools Oy
Iggy’s Bar & Food Joint

Virallinen Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1641276889228195/


Bar Loose
Annankatu 21, Helsinki

Kommentoi julkaisua