Kaaosklubi täyttää 2 vuotta – esiintymässä Ember Falls, Humavoid ja Rosecraft

Kaaosklubi palaa kesän tauon jälkeen Bar Loosen kellariin lauantaina 31.8., ja ilta onkin Kaaosklubin 2-vuotissynttäriklubi! Juhlaillan kattauksen aloittaa kaksi naisäänellä vahvistettua yhtyettä: helsinkiläinen vaihtoehtorockia pop-vivahtein veivaava Rosecraft ja espoolainen melodista ja aggressiivista metallia tykittävä Humavoid. Illan kruunaa näitä kahta maailmaa yhdistelevä Ember Falls -yhtye, jonka soundi on musiikillisesti virkistävä yhdistelmä melodista death metalia, elektronista musiikkia ja massiivisia pop-kertsejä kahden eri tyylilajin vokalistin säestämänä. Kaikki tämä huuhdotaan alas klubille tuttuun tapaan Jägerillä.

Jo 2 vuotta Kaaosta ja meno vain paranee!
Facebook-tapahtuma

Liput ennakkoon Tiketistä 11,50 €, ovelta 12 €.
Ovella peritään eteispalvelumaksu 3€.

Tapahtuma on K-18.


Ember Falls

Ember Falls yhdistää uniikilla tavalla vahvan sävellyskorvan ja rautaisen soittotaidon. Yhtyeen soundi on musiikillisesti virkistävä yhdistelmä melodista death metalia, elektronista musiikkia ja massiivisia pop-kertsejä kahden eri tyylilajin vokalistin säestämänä. Temaattisesti tuotanto sijoittuu lähitulevaisuuden digitaaliseen dystopiaan. Yhtye julkaisi ensimmäisen singlensä ”Shut Down With Me” itsenäisesti syksyllä 2015, jonka jälkeen bändi napattiin nopeasti Spinefarmin / Universalin talliin.

Tähän mennessä bändi on kerännyt yli 5 miljoonaa striimiä suoratoistopalveluissa ja kiertänyt keikkalavoja yhdessä suurnimien kuten W.A.S.Pin, Amaranthen, Painin ja Turmion Kätilöiden kanssa. Takana on myös lukuisia klubi- ja festarikeikkoja sekä Euroopan-kiertue.

Ember Falls siirtyi Ranka Kustannus -levy-yhtiön alle vuonna 2019 ja julkaisee saman vuoden elokuussa ensimmäisen singlensä tulevalta kakkosalbumiltaan, jonka on määrä ilmestyä alkuvuodesta 2020.

Humavoid

Humavoid yhdistelee innoitteitaan äärimmäisestä metallista moderniin pianismiin ja jazz fuusioon sekä polyrytmistä groovea upeisiin melodioihin. Kun Suvimarja Halmetojan kristallinkirkkaat melodiat yhdistetään kitaristi/laulaja Niko Kalliojärven (Amoral) tavaramerkkihuutoihin, on dynaamisuus taattua. Genren taustalla olevasta monimutkaisuudesta huolimatta yhtyeen musiikillinen fokus on naulittu tiukasti raskaasti pauhaavaan mutta tarttuvaan metallimusiikkiin.

Yhtyettä ei ole hetkeen keikkalavoilla nähty, ja paluu tullaan tekemään näyttävästi ja sen arvoisessa seurassa.

Rosecraft

Rosecraft on vuonna 2016 perustettu helsinkiläinen yhtye, jonka musiikki on sielukasta modernia rockia, josta löytyy vaikutteita niin industrial metalista kuin electropopistakin. Trion vahva naiskeulakuva Suvi Rinne ja rumpali Antti Turunen toimivat bändin sydänlankana, kun taas kokoonpanon tuorein jäsen kitaristi Jani Hallikas täydentää soundin vastaamaan musiikillista visiota, jonka eteen on tehty töitä vuosia.

Kaaosklubilla mukana:
Loose Mind Productions
Kaaoszine
Jägermeister
Orelo
Soundtools Oy

– – – – – –
Kaaosklubi
Bar Loose
Annankatu 21, Helsinki

Kommentoi julkaisua