Kaaosta, Jägeria ja Suomen kovimpia livebändejä – Kaaosklubi täyttää lokakuussa 3 vuotta!

Kirjoittanut Suvi Seppänen - 10.9.2020

Maamme mainiompiin livemusiikkitapahtumiin kuuluva Kaaosklubi on ehtinyt jo kunnioitettavaan 3 vuoden ikään. Saavutusta on syytä juhlistaa, joten synttäriklubilla perjantaina 2. lokakuuta Bar Loosen lauteilla nähdään viime syksystä alkaen keikkatauolla ollut Nicole, thrashmetallin nimeen vannova Misterer sekä death-/metalcorea paukuttava Collusions. Klubilla nähdään siis tuttuun tapaan eri tyylilajien tulevia lupauksia sekä tutumpia nimiä. Synttärijuhlien kunniaksi illassa tulee virtaamaan Jägermeisteria – jopa totuttua enemmän! Näitä bileitä et halua missata.

HUOM! Tulethan paikalle vain terveenä. Jos sinulla on ylähengitystieoireita, kuten yskää, nuhaa tai tukkoisuutta tai tunnet itsesi muuten kipeäksi, jääthän kotiin.

Tapahtuman päivityksiä voit seurata Facebook-tapahtumasta.

Liput ennakkoon 12,5e, ovelta 13e jos jäljellä.
Ennakkoliput tapahtumaan myy Tiketti.
Ovella peritään eteispalvelumaksu 3e.

Aikataulu:
21:00 Ovet
21:30 Misterer
22:15 Collusions
23:00 NICOLE

Nicole
Vuonna 1997 perustettu metallibändi Nicole on julkaissut viisi menestyksekästä pitkäsoittoa ja yhteensä 14 julkaisua sekä soittanut satoja keikkoja ympäri Suomen niin festareilla kuin klubeilla. Nicole toimittaa aina yhden maamme kovimmista livekeikoista, eikä Kaaosklubi-keikka tule olemaan minkäänlainen poikkeus tähän sääntöön.

Misterer
Misterer on musiikin monitoimimies Mikko Herrasen perustama thrashmetalliyhtye. Musiikillisesti yhtye luottaa 80- ja 90-lukujen esikuviensa viitoittamaan perinteisen thrashiin, mutta tarvittaessa uskaltaa poiketa sivupoluille hakemaan vivahteita muistakin metalligenreistä. Misterer yhdistää musiikissaan sopivassa suhteessa vauhtia, voimaa, ketteryyttä sekä melodioita, ja lopputuloksena kuulijoiden päät heiluvat ja nyrkit viuhuvat ilmassa.

Yhtyeen helmikuussa 2020 julkaistu ”Fierce Retaliation” -EP löytyy kaikista digitaalisista musiikkipalveluista ja antaa esimakua myöhemmin tänä vuonna julkaistavasta uudesta levystä. Listen to Thrash Metal and LIVE!

Collusions
Collusions on vuonna 2019 perustettu death- ja metalcoren välimaastossa operoiva yhtye pääkaupunkiseudulta. Elokuussa 2020 debyyttialbuminsa julkaissut yhtye onkin pyrkinyt tuomaan itseään ihmisten tietoisuuteen huhtikuussa alkaneella kolmen singlen sarjallaan, sekä kauttaaltaan nykyaikaisella ja raikkaalla kosketuksella core-musiikin ytimeen! Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus, sillä ”Lost, Not Gone” -albumia ja ylipäätän nousua tekevää Collusionsia kuullaan ensimmäistä kertaa livenä! Eikä suinkaan pienin äänin, nämä pojat eivät energisellä ja karismaattisella esiintymisellään jätä kenellekään epäilyksiä!

Kaaosklubilla mukana:
Loose Mind Productions
Kaaoszine
Jägermeister
Orelo
Soundtools Oy
Kaaosklubi

Bar Loose
Annankatu 21, Helsinki