KaaosTV tapasi Bodom After Midnightin Danielin sekä Middyn Helsingissä: ”Alexi Laihon tapa yhdistellä erilaisia musiikkityylejä yhteen oli poikkeuksellista”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 17.4.2021

”Kuten me muutkin, Alexi oli erittäin innoissaan näistä kappaleista, eikä malttanut odottaa niiden julkaisua, joten olemme iloisia, että voimme täyttää hänen toiveensa. On sanomattakin selvää, että olemme otettuja ja ylpeitä siitä, että saimme olla mukana hänen viimeisessä luovassa työssään, ja tuomme sen nyt kaikkien kuultavaksi juuri niin kuin hän halusikin. On aika päästää peto vielä kerran irti ja juhlia Alexin musiikkia, perintöä ja miestä itse.”
– BODOM AFTER MIDNIGHT

Vuonna 2020 uutisoitiin, että lahjakkaan Alexi Laihon vastaperustettu superryhmä Bodom After Midnight olisi legendaarisen Children of Bodom -metalliyhtyeen seuraaja. Bändin suunnitelmat olivat suuret, ja niihin kuului EP-julkaisu tänä keväänä sekä täyspitkä albumi myöhemmin kuluvan vuoden aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Napalm Recordsin kautta 23. huhtikuuta julkaistava EP ”Paint The Sky With Blood” äänitettiin Suomessa vuonna 2020 ja sen oli tarkoitus aloittaa uusi, jännittävä luku. Valitettavasti tuo luku päättyi aivan liian aikaisin, ja nyt kolmesta kappaleesta koostuva tuleva EP saa aivan uuden merkityksen. ”Paint The Sky With Blood” on ennen kaikkea kunnianosoitus uskomattomalle taiteilijalle ja poikkeukselliselle musiikilliselle perinnölle, edesmenneelle kitaristille ja vokalistille Alexi Laiholle, sekä samalla myös moderni hatunnosto koko genrelle.

Kaaoszinessa pyörivä KaaosTV vieraili 13. päivä huhtikuuta Helsingissä On The Rocksissa tapaamassa Mitja ”Middy” Toivosen sekä Daniel Freybergin keskustellakseen tulevasta EP:stä, Alexi Laihon jättämästä musiikillisestä perinnöstä sekä Middyn ja Danielin tulevaisuuden suunnitelmista musiikin saralla. Voit katsoa videohaastattelun kokonaisuudessaan tästä:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Voit tilata KaaosTV:n kanavan YouTubessa täältä. Tilaamalla kanavan tuet samalla sivustomme toimintaa.

KaaosTV:n Instagramin voit ottaa seurantaan täältä.

Yhtyeen tuleva EP on ennakkotilattavissa Backstage Rock Shopin kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy