KaaosTV tapasi Kiuas-yhtyeen tuhkista nousseen Daimonicin: ”Tämä yhtye on hartaan mietinnän ja suunnittelun lopputulos”

Metallifanien suosikki, neljä levyä julkaissut ja aikoinaan Suomen virallisen singlelistan ykkössijankin valloittanut Kiuas laittoi pillit pussiin vuonna 2013. Kuuntelijoiden iloksi yhtyeen Facebook-sivulla julkaistiin hiljattain tieto, että jotain uutta on tulossa – ja nyt se on täällä. Uusi kokoonpano on nimeltään , ja siinä vaikuttavat Mikko Salovaara, Aki Holma, Ville Sorvali, Jari Pailamo ja Timo Aspiala.

Mikko Salovaara perusti Daimonicin upeasti menestyneen Kiuaksen kuljettua tiensä päätökseen, ja viime vuosien ajan uutta yhtyettä on kasattu juuri sopivia soittajia hakien ja visuaalista konseptia hioen.

”Lopputuloksena on upea kokoonpano, jossa kaikilla on useiden vuosien ajalta kokemusta musiikkialalta. Soittajat ovat Kiuaksen lisäksi tuttuja sellaisista yhtyeistä kuin Leverage, Moonsorrow, King Company, Twilight Guardians, Metal de Facto, Iconofear ja Macdeth”, Salovaara kertoo.

tapasi Mikko Salovaaran videohaastattelun merkeissä taannoin The Riffissä Helsingissä ja keskusteli hieman tuoreesta projektista sekä bändin tulevaisuudensuunnitelmista debyyttialbumin julkaisun suhteen. Voit katsoa videohaastattelun tästä:

KaaosTV:n tilaajaksi YouTubessa voit käydä liittymässä täällä. Tilaamalla kanavan tuet samalla sivustomme toimintaa.

Voit tutustua yhtyeeseen paremmin tästä:

Kommentoi julkaisua