KaaosTV tapasi tämänpäiväiseen hybridikeikkaan valmistautuvan Rotten Soundin Keijo Niinimaan: ”Innolla odotamme paluuta keikkalavoille oikean yleisön eteen”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 25.7.2020

Deathmetallilla ja sludgevyörytyksillä höystettyä, raivokasta grindcorea vuodesta 1993 lähtien. Olemassaolonsa aikana Rotten Sound on kiertänyt ympäri maailmaa sekä julkaissut monta albumia ja useita lyhyempiä julkaisuja. Yhtye tunnetaan intensiivisestä esiintymisestään sekä suoraviivaisista teksteistä, jotka pureutuvat aina senhetkiseen maailmantilaan. Ihmisyyden synkempien puolien tutkielmat eivät ole vain negatiivista ajattelua vaan myös pohdintoja ratkaisuista, joilla voitaisiin välttää nykyiset virheet tulevaisuudessa.

Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2022 →

Yhtye nousee Vaasassa WsArenan lauteille 25. päivä heinäkuuta, joka on melko tarkalleen 27 vuotta yhtyeen perustamisesta. WsArena on myös aivan bändin ensimmäisen tukikohdan naapurissa, kun legendaarinen Rock Verstas on vain rennon kivenheiton päässä. Keikalle otetaan sisään 300 ensimmäistä lipun ostanutta. Ennakkoliput maksavat toimituskuluineen 15 euroa Netticketista. Sen sijaan 8,90 euroa toimituksineen kustantavat striimiliput löydät täältä.

Kaaoszinessa pyörivä KaaosTV kävi eilen kyselemässä tuoreita kuulumisia yhtyeen laulajalta Keijo Niinimaalta. Striimikeikan harjoitusten yhteydessä tehdyn videohaastattelun voit katsoa kokonaisuudessaan tästä:

KaaosTV:n tilaajaksi voit käydä liittymässä täällä. Tilaamalla kanavan tuet samalla sivustomme toimintaa.