Kaaoszine ja On The Rocks yhteistyöhön: Medeia sekä Bloodred Hourglass tähdittävät ensimmäistä Kaaos Metal Nightia

Kaaoszine ja On The Rocks yhdistävät voimansa 12.5., kun täysin uudistuneen On The Rocksin lavalle nousevat Bloodred Hourglass, Medeia, Evil Drive ja Stormic. Ainutlaatuisen illan alkuun saamme tuplalevyjulkaisukeikat, kun Evil Drive juhlii uutta ”Ragemaker” albumiaan ja Stormic uutta ”The Wall” EP-julkaisuaan. Levyjulkaisujen perään lavalle nousevat ainoat oikeat Medeia ja BRHG.

Illan aloittaa paikallinen metalliyhtye Stormic. Kovasti nouseva Stormic on perustettu vuonna 2016 ja julkaisi uuden kappaleen ”Chasing Euphoria” 19.2. Tätä myös Stam1nan Pekka ”Pexi” Olkkosen tuottamaa yhtyettä on kehuttu varsinkin hyvästä keikkaenergiasta. ”Chasing Euphoria” ja sitä edeltänyt julkaisu ”The Wall” ovat esimakua yhtyeen tulevasta ”The Wall” nimisestä EP-julkaisusta, jota julitaan kyseisessä illassa.

Uuden levun julkaiseva Evil Drive on kovasti nouseva melodisen metallin yhtye Kotka-Hamina-Helsinki -akselilta. Yhtye on juuri alkuvuodesta kiinnitetty saksalaiselle Reaper Entertainment levy-yhtiölle ja teki keikkamyyntisopimuksen suomalaisen Sam’s Agencyn kanssa. 30.3.2018 julkaistava ”Ragemaker” on yhtyeen ensimmäinen levy uuden levy-yhtiön kanssa ja On The Rocksin keikka toimii tämän virallisena levynjulkaisukeikkana.

Vuonna 2002 perustettu Medeia toimii illan ensimmäisenä pääesiintyjänä. Tällä death metal-yhtyeellä on tänä vuonna takanaan 10 vuotta yhteistyötä Fullsteam Recordsin kanssa. Viimeksi yhtye nähtiin Helsingissä Joulukuussa 2017, lämmittelijänä Raised Fistin Nosturin keikalla.

Toinen pääesiintyjä ja illan päättävä Bloodred Hourglass on vuonna 2005 perustettu melodisen death metalin yhtye, joka ottaa vaikutteita useammastakin metallin alagenrestä. Yhtyeen viimeisin julkaisu oli 2017 Lokakuussa Ranka Kustannuksen julkaisema ”Heal” albumi.

Kaaos Metal Night illassa mukana myös Jägermeister ja Soundtools Oy. Liput ovat ostettavissa täältä:

https://www.tiketti.fi/Kaaos-Metal-Night-Medeia-Bloodred-Hourglass-Evil-Drive-On-lippuja/53575
https://www.facebook.com/events/1659682504112569/

Kommentoi julkaisua