Kaaoszinen videosarja avaa erilaisten yhtyeiden tarinan: Toisessa jaksossa keskiössä kotimainen menestystarina Blind Channel

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 11.10.2022

Kaaoszine aloittaa alkavan syksyn kunniaksi YouTube-kanavallaan videosarjan, jossa esitellään erilaisten tunnettujen kotimaisten ja ulkomaisten yhtyeiden tarinoita.

Videosarjan ensimmäisessä jaksossa oli esittelyssä thrash metal -legenda Megadeth, joka julkaisi syyskuun 2. päivä odotetun ja järjestyksessään 16. studioalbuminsa nimeltä ”The Sick, the Dying… and the Dead!” Universal Musicin kautta.

Videosarja on nyt edennyt toiseen jaksoon, jonka keskiössä on kotimainen menestystarina Blind Channel. Kuluva vuosi on ollut yhtyeelle sekä vauhdikas että menestyksekäs: bändi kiersi keväällä Yhdysvaltoja ja Eurooppaa kolmen kuukauden ajan, toukokuussa se palkittiin kuudella Emma-palkinnolla ja heinäkuussa julkaistu ”Lifestyles of Sick & Dangerous” -albumi nousi Suomessa listaykköseksi ja Saksassakin albumilistan sijalle 15. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Yhtyeen rakettimainen nousu kotimaassa ja ulkomailla on ehdottomasti noteeraamisen arvoinen asia, joten tutustu yhtyeen vaiherikkaaseen tarinaan tästä:

Voit tilata Chaoszinen YouTube-kanavan tästä ja Kaaoszinen oman suomenkielisen kanavan, johon metallilaulajiin keskittyvä videosarja tullaan julkaisemaan, puolestaan tästä. Tilaamalla kanavat tuet sivustomme toimintaa, eikä kanavan tilaaminen maksa mitään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat