Kaarinalainen Bar Nuotti perui Läskien Lokkien keikan, koska bändi ei tuonut julisteita: uhkaa haastaa oikeuteen

Keikkaileville bändeille tunnetusti sattuu ja tapahtuu. Nyt tamperelaiselle Läskit Lokit -yhtyeelle sattui kuitenkin varsin merkillinen ja absurdilta kuulostava tapaus, kun kaarinalainen Bar Nuotti ilmoitti yhtäkkiä peruvansa sovitun konsertin, jonka oli määrä tapahtua 17. päivä elokuuta. Syyksi ilmoitettiin se, ettei Läskit Lokit ollut aikeissa tuoda baariin omia keikkajulisteitaan. Kuten yhtye itse Facebookissa kertoo, eivät julisteet olisi olleet ongelma, mikäli asiasta olisi sovittu.

Läskien Lokkien jakamissa kuvakaappauksissa nähdään otteita Bar Nuotin ja bändin välisestä keskustelusta, jossa baari kysyy viikkoa ennen konserttia, tuoko yhtye keikkajulisteita. Kymmenen vuoden ajan keikkaillut yhtye kertoo, ettei sen ole vielä koskaan tarvinnut viedä julisteita keikkapaikalle, vaan keikkajulisteet on aina ollut keikkapaikan vastuulla. Bar Nuotti ilmoittaa välittömästi, että konsertti perutaan julisteiden puuttumisen takia.

Asiat tunnetusti paisuvat sosiaalisessa mediassa, ja niin kävi nytkin. Bar Nuotti osallistui nimittäin bändin sivuilla käytävään keskusteluun, jossa se muun muassa syyllistää yhtyettä vedoten julisteiden puuttumiseen ja varoittaa, ettei Läskeillä Lokeilla ”ole enää mitään asiaa moneen baariin Turussa”. Ilmeisesti Bar Nuotti ei myöskään pitänyt keskusteluun osaa ottaneiden ihmisten sarkastisista ja negatiivisista kommenteista, koska bändin sähköpostiin saapui kirjoitusvirheiden saattelemana uhkasakkovaatimus. Asiasta kiinnostuneet voivat käydä yhtyeen Facebook-sivuilla lukemassa koko keskustelun ja katsomassa kuvakaappaukset bändin ja Bar Nuotin välisestä keskustelusta.

Kommentoi julkaisua