KabukiDropilta uusi sinkku musiikkivideon kera

Kuva: Johanna Karppinen

Thrash/punk armada julkaisi uuden sinkun ja tällä kertaa ennakkoluuloton orkesteri flirttailee vahvasti vuosituhannen vaihteen nu-metal tunnelmien kanssa. Biisin musiikkivideolla orkesteri valtaa kotikaupunkinsa Turun niin tältä kuin toiseltakin puolelta jokea.

”Sinkkuna julkaistava ”KabukiPuisto” on hengeltään ikään kuin pikkuveli tai -sisko vanhalle bändianthemillemme ”Rakkauslaululle” (2019). Ollaan treeniksellä jammailtu tätä biisiä omana voimalauluna jo parisen vuotta, mutta nyt lähdettiin viemään biisiä eteenpäin ja haluttiin julkaista läpällä syntynyt nu-metal -anthemimme myös muulle maailmalle”, biisin pääkirjoittaja Jussi kertoo.

”Tehtiin asenteellinen nyt paluu punk-juurille ja ääniteltiin uudet sovitukset studion sijaan treeniksellä. Esim. ”KabukiPuiston” kitarasoolot on vedetty improvisaationa ykkösellä purkkiin”, laulajakitaristi Jussi kertoo biisin taustoista ja jatkaa tulevaisuuden suunnitelmista:

”Kesän ja syksyn mittaan ruvetaan työstämään seuraajaa meidän debyytille. Koronasulkujen aikana uutta materiaalia on tullut kirjoiteltua reilusti. Paljastettakoon nyt, että tulevalla kokopitkällä meininki tulee menemään raskaampaan suuntaan, mikä sinänsä on oikein kivaa. Hevi on kuitenki paskimmillaankin parasta!”

Kommentoi julkaisua