Kaikki olisi voinut olla toisin: Sammy Hagar kertoo Panteran managerin pyytäneen häntä taannoin bändin laulajaksi

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 22.12.2021

Pantera tunnetaan yhtenä metallimusiikin arvostetuimmista ja tärkeimmistä yhtyeistä. Vaikka bändi tulikin tunnetuksi groove metal -henkisestä tuotannostaan, oli bändin musiikki ja tyyli aluksi glam metalia.

Tämä fakta tarjoaa hieman pehmennystä sille tiedolle, että Van Halenin keulakuva Sammy Hagar kertoi hiljattaisessa SiriusXM -radiokanavan haastattelussa, että häntä kaavailtiin Panteran laulajaksi, ilmeisesti korvaamaan Philip Anselmo, joka oli ottanut yliannostuksen heroiinia vuonna 1996 ja joutunut sairaalaan.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

”Entä jos kerron sinulle jotain hullua. En usko sitä, en usko, että se on totta. Tämä oli ennen kuin ystävystyin [Panteran rumpali] Vinnie Paulin kanssa. Heidän managerinsa sanoi, että Pantera … halusi minut bändinsä laulajaksi. Ja hän kysyi minulta: ’Olisitko kiinnostunut?’. Vastasin: ’En, en sen jälkeen kun olin lähtenyt Van Halenista [vuonna 1996]. En aio liittyä toiseen bändiin, enkä varsinkaan tuuraamaan jotakuta toista'”, Hagar kertoo.

Hagar kertoo maininneensa tästä Vinnie Paulille myöhemmin, mutta rumpali ei muista kyseistä tapahtumaa. Blabbermouth -sivusto kaivoi esille myös vanhan Forbes-artikkelin vuodelta 2011, jossa Hagar kertoo saman tarinan.

View this post on Instagram

A post shared by Sammy’s Beach Bar Cocktail Co. (@sbbcco)