Kaikkien aikojen tapahtumakesä lyödään päätökseen raskaalla kädellä Oulussa North of Hellin tahtiin

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 4.8.2022

Kesän päätös lähenee kovaa vauhtia, ja North of Hell -festivaalia odotetaan erittäin innostuneina. Ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma on onnistunut saavuttamaan metallikansan mielenkiinnon, eikä suotta, onhan viikonloppuun on saatu useita toivottuja metallimusiikin järkäleitä. 12.–13.8. Oulun Kuusiaaren tapahtumapuistossa järjestettävän North of Hellin esiintyjäkaartin lista onkin komeaa luettavaa; mukana ovat muun muassa Opeth, Cradle of FIlth, Cannibal Corpse, Napalm Death, Cult of Luna, Leprous, Tesseract, Zeal & Ardor, Rotting Christ ja monet muut ajankohtaiset artistit metallimusiikin saralta.

On sanoinkuvaamatonta päästä pisteeseen, jossa kolmen vuoden työ on vihdoin konkretisoitumassa, ja äärimmäisen positiivisen palautteen määrä on ollut aivan huikeaa luettavaa. Olemme uskoneet vahvasti siihen, että artistikattauksemme on ollut hyvin onnistunut ja tämä on näkynyt myös lippuluukuilla. Selkeästi huomaa, että asiakkaita kiinnostaa festivaali kokonaisuutena, sillä nimenomaan kahden päivän liput liikkuvat kovaa vauhtia”, tapahtuman promoottori Kalle Keskinen toteaa.

Onhan tämä ollut unelmien täyttymys saada tällainen kattaus Suomeen, ja kaiken kruununa lisäksi vielä omille festivaaleille. Kyllähän se onnistumisesta jotain kertoo, että asiakkaat lähestyvät tapahtumaa Euroopasta sekä Yhdysvalloista käsin kertoen, että ovat ostaneet lipun ja tarvitsisivat neuvoa majoitusten ja tapahtumaan saapumisen suhteen. Tätä salaa toivottiin ja se toive näyttää nyt toteutuvan”, tapahtuman ohjelmistosta vastaava promoottori Teemu Mäntynen jatkaa.

Kysyntä on ollut sen verran suurta, että olemme laajentaneet aluetta takaaksemme paremman palveluiden toimivuuden sekä asiakkaiden viihtyvyyden. Haluamme, että tapahtuma toimii mahdollisimman hyvin asiakkaiden näkökulmasta. Jännitys on jo kova eikä oikein jaksaisi odottaa porttien aukeamista. Se on aina hyvä merkki onnistuneesta tapahtumasta” Kalle Keskinen päättää.

North of Hell

Perjantai:
Cradle of Filth (UK), Cult of Luna (SE), Tesseract (UK), Leprous (NO), Turmion Kätilöt, Vader (PL), Rotten Sound, Khroma sekä Resolution 13

Lauantai:
Opeth (SE), Cannibal Corpse (US), Hypocrisy (SE), Napalm Death (UK), Rotting Christ (GR), Zeal & Ardor (CH/US), The Ocean (DE), Wolfheart, Norna (CH/SE), Dawn of Solace, Beneath My Feet (SE) sekä Chronoform

Liput tapahtumaan Tiketin sekä Ticketmasterin sivuilta.
Tapahtuma on K-18.

www.northofhell.fi

Luetuimmat

Uusimmat