Kaksipäiväinen punk-festivaali valtaa Tampereen Hiedanrannan kesäkuussa

Suicidas

Tampere, tuo Suomen oma Manchester, saa tänä kesänä uuden kaupunkifestivaalin. Tampere Punk Fest käsittää nimensä mukaisesti liudan punk-artisteja niin kotimaan kamaralta kuin ulkomaidenkin puolelta.

Kaksipäiväinen festivaali järjestetään Tampereen Lielahdessa, Hiedanrannan Kuivaamolla. Esiintyjälistaa tähdittää kaikkiaan 28 artistia. Ulkomaista tarjontaa värittävät niin espanjalais-itävaltalainen Suicidas kuin myös Japanista asti rantautuva Vanishing. Kotimaan osastoa edustavat puolestaan esimerkiksi pitkän linjan tamperelaisbändi Punk Lurex sekä Rovaniemeltä luotsattu Puhelinseksi. Muita yhtyeitä ovat muun muassa raskaampaa hardcore-genreä ajava brittibändi Disorder sekä länsinaapurista saapuva Mob 47. Tapahtuman esiintyäkattaus on vilkaistavissa kokonaisuudessaan alapuolelta.

Tampere Punk Fest käynnistyy perjantaina 8. kesäkuuta klo 17. Lauantaina yhtyeet alkavat soitta klo 14 alkaen. Molempina päivinä käytössä on kolme lavaa, joista yksi on ulkolava. Ikäraja on 18 vuotta. Tapahtuma-alueella on myynnissä ruokaa, virvokkeita ja alkoholijuomia. Ruokatarjonnassa on huomioitu erityisesti kasvisruokavaliot sekä muut erityisruokavaliot.

Kahden päivän ennakkolippu kustantaa 50 euroa, yhden päivän lippu on lunastettavissa 28 eurolla. Lippuja voi ostaa Tampere Punk Festin omilta sivuilta. Tapahtuman Facebook-sivuille pääsee vuorostaan tästä.

Perjantai 8.6.:
Disorder (Iso-Britannia)
J.M.K.E. (Viro)
Konepistooli (Kreikka)
Unarm (Japani)
Generals
Kohti Tuhoa
Kohu-63
Kovaa Rasvaa
Lapin Helvetti
Radiopuhelimet
Raygun
Smoke Alarm

Lauantai 9.6.:
Accidente (Espanja)
Malignant Tumour (Tšekin tasavalta)
Mob 47 (Ruotsi)
Moskwa (Puola)
Suicidas (Espanja/Itävalta)
Vanishing (Japani)
1981
Deaf Penalty
Foreseen
Juggling Jugulars
Jätä Jämät
Klimax
Ongelma
Puhelinseksi
Punk Lurex
Vivisektio

Kommentit