Kaleidoboltin odotettu kolmas albumi ”Bitter” julkaistaan toukokuussa

Kaleidoboltin odotetun kolmannen levyn, ”Bitterin” julkaisupäivä on varmistunut toukokuun 31. päiväksi. Albumi julkaistaan Svart Recordsin kautta. Basisti Marco Menestrina kommentoi:

”We aim to make music that sounds dangerous, that is on its way to critical mass and could all fall apart at any moment. This time, we were thankful to have Niko the producer with us to ensure things were kept freaky and noisy enough.”

Albumin kappalelista:
1. Another Toothpick
2. Big Sky Land
3. I Am The Seer
4. Deadpan Blues
5. Interlude
6. Coyote
7. Hydra

Kommentoi julkaisua