Kamalia uutisia: Foo Fightersin rumpali Taylor Hawkins on menehtynyt 50-vuotiaana

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 26.3.2022

Musiikkimaailmaa on kohdannut syvä suru, kun rock-yhtye Foo Fightersin rumpalina tunnettu Taylor Hawkins on menehtynyt. Rumpali oli kuollessaan 50-vuotias. Yhtye vahvistaa Hawkinsin kuoleman sosiaalisessa mediassa.

Brittilehti Mirrorin raportoimien paikallisten lähteiden mukaan Hawkins löydettiin kuolleena hotellihuoneestaan Kolumbiassa. 

Kaupallinen yhteistyö

Festariennakko: Five Finger Death Punchin ja In Flamesin tähdittämä Sauna Open Air juhlitaan viikonloppuna Tampereella →

”Foo Fighters -perhe on järkyttynyt rakkaan Taylor Hawkinsin traagisesta ja ennenaikaisesta menetyksestä. Hänen musiikillinen henkensä ja tarttuva naurunsa tulevat elämään kanssamme ikuisesti. Otamme osaa hänen vaimonsa, lastensa ja perheensä suruun ja pyydämme, että heidän yksityisyyttään kunnioitetaan äärimmäisen tarkasti näinä käsittämättömän vaikeina aikoina”, yhtye kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

Hawkins liittyi Foo Fightersiin sen jälkeen, kun bändi oli saanut valmiiksi vuonna 1997 ilmestyneen klassikkoalbuminsa ”The Colour and the Shape” ja on ollut bändin jäsen siitä lähtien.

Ennen Foo Fightersin jäsenyyttään Hawkins oli soittanut rumpuja esimerkiksi Alanis Morissetten riveissä ”Jagged Little Pill” -levyn julkaisun aikoihin.