Kanadalainen heavy metal -yhtye Skullfist sopimukseen Atomic Fire Recordsin kanssa: uusi albumi luvassa huhtikuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 26.1.2022

Torontosta Kanadasta kotoisin oleva heavy metal -yhtye Skull Fist on solminut sopimuksen Atomic Fire Recordsin kanssa. Yhtye on julkaisemassa seuraavan, toistaiseksi nimeämättömän albuminsa huhtikuussa. Yhtyeen laulaja-kitaristi Zach Slaughter kertoo sopimuksesta Atomic Firen kanssa seuraavaa:

”Pretty stoked about this. The world and music industry is sketchy as hell so its nice to be working with someone that isn’t considering stabbing me for a few bucks. Markus and Flori are rad dudes and so far, the rest of their team are genuinely more interested in music than dollars. It’s nice to see, so let’s see.”

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Atomic Firen label manageri Florian Milz kertoo bändin kanssa tehdystä sopimuksesta puolestaan seuraavaa:

”I’ve known Zach and the band for a long time and have worked with them in the past. I love their music and am very happy that we get to release the new upcoming album through Atomic Fire Records. The Fist is the law!”

Voit kuunnella yhtyeen vuonna 2018 ilmestyneen ”Way Of The Road” -albumin tästä:

Diskografia:
2006: No False Metal (Demo)
2010: Heavier Than Metal (EP, Self-Release)
2011: Head Öf The Pack
2014: Chasing The Dream
2018: Way Of The Road

Skull Fist 2022:
Zach Slaughter – laulu / kitara
Casey Guest – basso
JJ Tartaglia – rummut

http://www.facebook.com/skullfisted
http://www.instagram.com/skullfistofficialgram
http://www.youtube.com/user/SkullFistOfficial
http://www.atomicfire-records.com
http://www.facebook.com/atomicfirerecords
http://www.instagram.com/atomicfirerecords
http://www.twitter.com/atomicfirerec