Kari Peitsamo twiittasi kuvan Putinista ja patriarkka Kirillista: ”Nää jätkät on ainoat enää, jotka taistelee terveen seksuaalisuuden ja perhearvojen puolesta”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 11.5.2022

Kotimainen pitkän linjan rock-muusikko ja lukuisia albumeita julkaissut Kari Peitsamo on julkaissut Twitter-tilillään aktiivisesti kirjoituksia, joissa kritisoi niin sotilasliittoutuma NATOa, feminismiä, homoseksuaalisuutta kuin lukuisia muitakin poliittisia päivän polttavia aiheita.

9. toukokuuta Peitsamo twiittasi kuvia Venäjän hallitsija Putinista sekä Venäjän ortodoksisen kirkon patriarkka Kirillista, joka on avoimesti tukenut Putinin hyökkäystä Ukrainaan. Kuvien saatetekstinä Peitsamo kirjoitti seuraavaa:

Kaupallinen yhteistyö

Battle Beastista Ulveriin ja VOLASTA Nightwishiin: Ilosaarirock tarjoaa paljon herkkua raskaamman musiikin ystäville →

”Nää jätkät on ainoat enää, jotka taistelee terveen seksuaalisuuden ja perhearvojen puolesta. Niin lensi Päivi Räsäseltäkin Raamattu nurkkaan, kun Nato-kiima iski. Voi teitä persut ja demaritkin, kun lähditte homojen ja bisnesmiesten kelkkaan Suomen kansaa ja työväkeä vastaan.”

Julkaisunsa kommenteissa Peitsamo jatkaa:

”Tästä lähtien Suomi tanssii homo-polkkaa Zeleskyn tahtiin. Ja Naton äijät nauraa partaansa, kun Suomi sotapsykoosissaan sai päähänsä ilmoittautua tästä lähtien vapaaehtoisena pankkiherrojen puolesta kuolemaan.”