Karjurock muuttaa Nopperlan pellot Suomen Teksasiksi – Mukana mm. Kamelot, Uriah Heep sekä Status Quo

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 24.3.2022

20.-23.7.2022 Nopperlan laitumilla Uudessakaupungin Lokalahdessa päästään kokemaan neljän päivän aikana niin kotimaisten huippuesiintyjien kuin pieteetillä valittujen ulkomaisten tähtien värittämä ainutlaatuinen elämys. Karjurock on ansaitusti opittu tuntemaan Suomen suurimpana maalaisfestarina jo vuosien ajan. ja tänä vuonna festivaali on vielä enemmän ylpeästi maalaistapahtuma: Samaan aikaan, kun kuuntelet Popedaa heinänkorsi suussa, voit aistia aitoa maalaistunnelmaa biisonien mylviessä taustalla.

Nopperlan maalaismiljöössä pääset aidoimmillaan Teksasin tunnelmiin. Tirisevät BBQ-annokset, heinäpeltojen tuoksu ja aito maalaistalomiljöö takaavat ikimuistoiset festarit, joissa festivaalikävijä voi pulahtaa uimaan tai laittaa vaikka teltan pystyyn KarjuCampin leirintään, mikä sinänsä on jo kokemisen arvoista.

Päivien ohjelmistoa on suunniteltu palvelemaan hyvin erilaisia festivaalikävijöitä.

Karjurock on kasvanut vuosien saatossa neljäpäiväiseksi tapahtumaksi, jonka aloittaa perinteisesti perhepäivä. Perhepäivän ohjelmisto tarkentuu lähiaikoina, mutta tiedossa on jälleen tivolia, tubettajia sekä muuta koko perheen ohjelmaa.

Torstaina rokataan kuin viimeistä päivää, kun Nopperlan pelloilla nähdään Floridasta saapuva voimametallijyrä Kamelot. Suomessa valtavaa suosiota nauttiva brittibändi Uriah Heep on toinen torstain kansainvälisistä esiintyjistä. Takuuvarmaa kotimaista tykitystä puolestaan tarjoilevat suursuosikki Klamydia ja kovaa ulkomaan keikoilta kotimaiselle huipulla palaava Lordi. Tuoreempaa tarjontaa edustaa Negatiiviset Nuoret intohimoisella soitannallaan.

Perjantaina stagen valtaavat Suomen kärkiartistit JVG:n johdolla, ja Sanni, Uniklubi sekä Neon 2 tarjoavat taatusti klassikoita jokaiseen makuun. Kävelevä klassikko on myös monivuotinen Karjurock-kävijä Popeda.

Lauantain ulkomaisesta tarjonnasta vastaa useana vuonna Lokalahdelle toivottu Status Quo. Tapahtuman viimeisen päivän kruunaa artistikaarti, joka ei esittelyjä kaipaa: Haloo Helsinki!, Kaija Koo, Erika Vikman, Dingo ja Neljä Ruusua.

Kaikki Karjurockin liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa.

Liput:
Perhepäivä (ke) 15€
Päivälippu (to/pe/la) 59€
2pv. (pe-la) 99€
3pv. (to-la) 139€

Erä kampanjahintaisia 3 päivän (to-la) lippuja on saatavilla 119€:n hintaan sunnuntaihin 27.3. saakka.

www.karjurock.fi