Karmiva muodonmuutos musiikkivideolla: Medeia muuttuu hyönteisiksi

Alternative death metal -yhtye Medeian uusi single ”Insectia” avaa portit ensi viikolla 18.1 julkaistavan ”Xenosis”-levyn maailmaan. Aikaisemmin julkaistujen ”Phenomenon” ja ”Collision Imminent” -sinkkujen alustama dystopinen tarina alkaa nyt uuden biisin myötä näyttäytyä kokonaisuudessaan. Uskomattomat hyönteisriffit pääsevät valloilleen ja luvassa on synkkää menoa pilaantuneella planeetalla. Tänään julkaistaan myös vallanvaihtoa ja muutosta käsittelevä ”Insectia”-musiikkivideo, joka on saanut inspiraationsa maapallon potentiaalisesta tulevaisuudesta. Vaikuttava video sijoittuu aikaan, jolloin ylisaastuneella planeetalla ei voi enää olla ihmiselämää, ja vallan ottavat hyönteiset. Teknisesti taitavasti toteutetulla videolla nähdään koko yhtyeen karmiva muodonmuutos ihmisistä hyönteisiksi.

Ensi viikolla julkaistava Medeian viides albumi on yhtyeen albumitrilogian prologi. ”Quantum Holocaust: World Domination”, ”Cult” ja ”Abandon All” pitkäsoitoista koostuva trilogia saa painavan esipuheen sekä lopetuksen edeltäjäänsä ”Iconoclasticia” synkemmissä tunnelmissa.

Vuonna 2002 perustettu tamperelaisyhtye Medeia tunnetaan näyttävistä livevedoistaan, ja energinen yhtye on tahkonnut menestyksekkäitä kiertueita ympäri Eurooppaa mm. Children of Bodomin kanssa. Viides albumi julkaistaan Playground Musicin toimesta maailmanlaajuisesti.

Medeia starttaa tänään Tampereelta talvisen metallifestarikiertueen, jonka jälkeen yhtye suuntaa Euroopan lavoille.

Medeia keikoilla:
Pe 11.1.2019 Tampere, Pakkahuone, TalviHelvetti
La 12.1.2019 Seinäjoki, Rytmikorjaamo, Seinäjoki Metal Festival
Pe 18.1.2019 Jyväskylä, Lutakko, JKL Metal Festival
La 19.1.2019 Helsinki, Nosturi, Metal Crane Festival
Pe 25.1.2019 Joensuu, Kerubi (+ Omnium Gatherum)
La 26.1.2019 Kouvola, House of Rock (+ Omnium Gatherum)
Pe 1.2.2019 Oulu, Hevimesta (+ Omnium Gatherum)
La 2.2.2019 Kajaani, Rock House Kulma (+ Omnium Gatherum)
Fri 8.3.2019 Turku, Apollo (+ S-Tool)

http://www.medeiaband.com

Kommentoi julkaisua