Katolinen ryhmä vaatii New Jerseyssä vuodesta 1986 asti toiminutta rock- ja metalliradiokanavaa WSOU:ta lopettamaan toimintansa

Kuva: News12

Vuodesta 1986 asti New Jerseyssä toiminut legendaarinen rock- ja metalliradiokanava WSOU (89,5 WSOU FM – Seton Hallin merirosvoradio), joka lähetetään Seton Hallista, on joutunut katolisen ryhmän kohteeksi, ja ryhmä järjestikin hiljattain mielenosoituksen, jossa se vaati ”saatanallisen” radioaseman joko lopettavan toimintansa tai muuttavan kanavalla esitettävää musiikkityyliä.

Shutdown WSOU -ryhmän perustaja Richard Smaglick, joka ajaa kanavan alasajoa, kertoi News12:lle haastattelussa, että Seton Hall on katolinen yliopisto, ja sen vuoksi sen pitäisi lopettaa aseman toiminta.

Seton Hallin tiedottaja on kertonut News12:lle, että yliopisto on aina seurannut radioasemaa tarkasti, mutta ei suostunut kommentoimaan aihetta enempää.

”WSOU:n neuvottelukunta, joka koostuu WSOU:n opiskelijoista ja alumneista, sekä Seton Hallin yliopiston papistosta ja hallituksesta, kokoontuu säännöllisesti tarkastelemaan aseman sisältöä, toimintaperiaatteita ja standardeja. Tavoitteena on varmistaa, että WSOU jatkaa tehtävänsä, tavoitteidensa ja pitkäjänteisyytensä toteuttamista. Katolisen lähetystyön ja palveluksen sisällyttäminen ja integrointi WSOU:n laajaan ja suosittuun ohjelmointiin on aina etusijalla.”

WSOU:n toiminta on alkanut vuonna 1986. Mikäli radiokanavaa ei enää yliopiston tiloihin huolita, ei luulisi olevan vaikeaa löytää sille uutta omistajaa pyörittämisen jatkamiseksi.

Lähde: Metal Injection

Kommentoi julkaisua